Nakon što je smršao 140 kg čekao ga je nov izazov, ”prekrajanje kože”

07-08-2022

Do pre dve godine Zah Mur je nezdravo živio; hranio se đank fudom , pušio cigarete i nije se kretao. Te navike dovele su ga do neverovatne težine od 208 kg . A onda je odlučio da promeni život i oslobodi se viška kilograma.  Njegov put do  vitkog tela bio težak i prepun odricanja usled čega je izgubio 140 kg. A onda je usledio nov problem,  ogroman  višak kože koji je ostao kao posledica mršavljenja

Rešio se kilgrama ali ne i kože

Promena na Zahovu telu bila je toliko velika da je nakon gubitka kilograma mogao ceo stati u svaku nogavicu starih hlača. Njegova početna težina bila je 208 kilograma , a nakon dvogodišnje bitke  spustila se na neverovatna 68.  Nažalost tolika promena stvorila je nov problem , višak kože koji je bio vidljiv posvuda.

Izazov za estetske hirurge

Kako bi rešio svoj veliki problem Zah (35) se javio u televizijsku emisiju The Doctors. Usledila je njegova nova velika transformacija , ujedno i veliki izazov za hirurge, Naime, Zakovo telo trebalo je doslovno prekrojiti:  premestiti grudi,  odstraniti višak kože a ostalu zategnuti. Nakon velike operacije dojučerašnji debeljko predstavio je svoj novi izgled , ujedno i nove životne navike.

Životna promena

”Operacija mi je zaista promenila život. Ovo je potpuno nova šansa za mene, zato sam i promenio neke stare loše navike. Npr. prestao sam pušiti, ne jedem više đank fud, ne pijem gazirana pića i izbegavam negativnu energiju.  Uz sve to dosta se krećem i prštim od snage.  Sada kad se pogledam u ogledalo , vidim onog gospodina od pre deset godina , osobu koja sam bio i  mogu vam reći da sam zaista ponosan na sebe. ”, kazao je Zak.

FOTO: screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar