Neverovatne transformacije nakon korekcije vilice u Koreji

27-03-2020
Featured Video Play Icon

Koreja je poslednjih godina , s obzirom na broj izvedenih zahvata korekcije vilice, u samom svetskom vrhu. Dizajniranje brade i uopšteno celog lica postalo je apsolutni hit među mladima u toj zemlji, međutim trendu su se priklonile i okolne azijske zemlje

Korecija vilice najtraženija estetska intervencija

Oblikovanje vilice i brade je estetska intervencija koja ima ključnu ulogu u postizanju atraktivnosti kako ženskog, tako i muškog lica. Odgovarajući oblik brade i vilice, kod žena reflektuje ženstvenost i daje ženskom licu nežan i sofisticiran izgled. Međutim ova intervencija, iako ima spektakularne rezultate, zahteva mnogo odricanja i pre svega vremena.

Pravilna brada i vilica – odlike alfa mužjaka

Sa druge strane, jaka četvrtasta ali pre svega proporcionalna brada i vilica su odlike ‚‚alfa mužjaka‚‚ i njihovo adekvatno oblikovanje može snažno da naglasi muževnost i poveća atraktivnost muškarca. Međutim ovaj zahvat nije baš bezbolan i zahteva mnogo vremena za oporavak. Ponekad, kako bi se postigao željeni efekat, vilica mora da se lomi dva puta. Na propustite pogledati neverovatnu transformaciju tajlandskog mladića.

pacijent posle hirurških intervencija

Korejanci prate sve trendove u podmlađivanju

Osim oblikovanja vilice, nezaobilazan estetski zahvat u Koreji je korekcija kapaka. Pomoću ove intervencije postiže se osvežen a uklanja ”tužan pogled”, za koji su karakteristični teški i spušteni kapci.  No Korejanci ne staju na tome,ne zaobilaze ni botox , ftransfere masti kao ni najmodernije laserske tehnike za podmlađivanje lica. Pogledajte neverovatnu transformaciju tajlandske devojke. 

Pogledajte neverovatne transformacije u videu na vrhu teksa.

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar