Novi flasteri za brisanje bora s mikroiglicama i hijaluronskom kiselinom

30-05-2019

Tretman za negu kože Radara sastoji se od podmlađivanja mikro-kanalizacionim flasterima koji deluju poput malenih iglica i podstiću  stvaranje novog kolagena te pomažu specijalnom serumu hijaluronske kiseline da dublje prodre u kožu 

Nakon pojave flastera za ”peglanje bora”, nije trebalo dugo čekati da se asortiman tih novih bjuti pomagala , uveliko proširi. Kompanija Radara lansirala je specijalni flaster optočen minijaturnim plastičnim iglicama od 0,5 milimetara,  koji briše bore. Iglice stvaraju mikro kanale koji omogućavaju serumu  hijaluronske kiseline duboku penetraciju u kožu, dovoljno duboku da bi zasista  napravile razliku.

Plastične strukture odnosno ”iglice”  bezbolno stvaraju hiljade sićušnih mikro-kanala u koži, te podstiču prirodni procesi njene regeneracije, uključujući formiranje novog kolagena koji služi za popravak “oštećenja “. Iako flasteri ne sadrže lepak, serum će ga držati u ispravnom položaju. Tretman deluje na principu mezoterapije pomoću koje koža dobiva sve potrebne supstance, čak i u najdubljim delovima.

Cena  kozmetičkog seta Radara  je oko 33 000 RSD.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar