Novogodišnja akcija: hijaluronski fileri za 150E

07-12-2020
Featured Video Play Icon

U susret Novogodišnjim i Božićnim praznicima, portal Estetic u saradnji s dr Natašom Popović, specijalistom plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, odlučio je nagraditi sve svoje verne korisnike, sa neverovatnom cenom za 1 ml hijaluronskih filera

Novogodišnje ispunjenje sna

Koliko puta ste poželeli barem malo ublažiti nazolabijalne bore, dodati volumena obrazima, ispeglati kapke ili povećati usne , ali vam financije, nažalost, to nisu dopuštale? Sada više ne treba da brinete jer portal Estetic u saradnji dr Natašom Popović, nudi ekskluzivnu novogodišnju cenu od 150 E za 1 ml licencovanih hijaluronskih filera renomiranih proizvođača. Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak naše kože koji se gubi starenjem. Aplikacijom filera nadoknađujemo izgubljeni volumen ili dodajemo novi kao što je to slučaj prilikom povećanja jagodica ili usana. Efekat filera vidljiv je odmah a traje oko 6 meseci.

Izuzetni rezultati nadoknade volumena

Svakako najpopularniji i najrasprostranjeniji tretman lepote kako među mlađom , tako i među starijom ženskom populacijum je uvećanje usana pomoću filera. U svega nekoliko minuta moguće je postići senzualnije usne raznih oblika. Definitivno zapanjuće rezultate hijaluronski fileri daju kod ”peglanja nazolabijalnih bora”, čime momentalno skidaju sa lica barem 5 godina. U poslednje vreme izuzetno je popularano i povećanje jagodica hijaluronom, a uvek aktuelno je i ublažavanje podočnjaka, koje se izvodi pomoću filera male gustine.

Kako do filera od 150E?

Svi zainteresovani mogu se javiti dr Nataši Popović putem Facebook stranice ili Instagram profila. Prilikom kontaktiranja , molimo da naglasite kako se javljate na akciju 1ml za 150e, i na taj način ostvarite pravo na popust.  Ovo je svakako najniža cena za licencovani hijaluronski filer koju ćete moći da pronađete u Srbiji, zato iskoristite priliku i poklonite sebi za Božić lice iz snova. Akcija traje do 31.12.2020.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar