Otkrijte koji su neinvazivni tretmani za oblikovanje tela najtraženiji u regiji

13-06-2017

Tretmane za oblikovanje tela delimo na neinvazivne (bez oporavka) i minimalno invazivne (uz oporavak 3 do 7 dana). Neinvazivni tretmani daju izuzetno dobre rezultate ali ih je potrebno uraditi prosečno 5 do 6 , dok minimalno invazivni tretmani deluju uz samo jednu intervenciju.

Neki od najpopularnijih neinvazivnih  tretmana su Med Contour i Venus Legacy… Prilikom odabira tretmana za oblikovanje tela,  dobro je i upoznati sa načinom, na koji topi masnoće. Neinvazivni tretmani preko kože, putem radio talasa ili ultrazvučne energije razbijaju masne ćelije kako bi smanjili obujam, uz efekat zatezanja.

Minimalno invazivni tretmani poput lipolize odnosno laserske liposukcije, deluju uz pomoć laserske zrake koju uvodimo pod kožu ubodom promera 3 milimetra, a ona potom izaziva pucanje masnih ćelija (koje se pretvaraju u emulziju koja se isisa), istovremeno zaustavljajući krvarenje iz manjih krvnih sudova i uzrokujući stvaranje kolagena.

Od ostalih tretmana izdvaja se Thermi . Reč je o uređaju kojim se isključivo izvodi tretman lipolize pomoću radio talasa (trajno uništava masne ćelije bez da se vade iz tela) uz efekat zatezanja kože.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar