Neda Ukraden: volim beauty tretmane, ali preterivanje u trpanju silikona u telo, smatram negacijom prirodne lepote!

14-06-2017

Proteklog vikenda u sunčanim Vodicama, pevačica Neda Ukraden, proslavila je u krugu predstavnika svoje izdavačke kuće Hit records, 50 godina prisustva na muzičkoj sceni. Bio je to i dobar povod, da sa 67-godišnjom Nedom, popričamo o tajni njena besprekorna izgleda, koji je, i nakon pola veka na estradi ostao isti.

Kada se govori o izgledu Nede Ukraden, svi će se složiti da ova pevačica, koja je već duboko zašla u šestu deceniju života, izgleda puno bolje nego neke njene mnogo mlađe koleginice.

Savršena frizura , moderan stajling, a posebno fit telo poput 30-ogodišnjakinje, kao i lepo negovano lice, često bude radoznalost mnogih, koji se pitaju, kako Neda tako dobro izgleda? U čemu je onda njena tajna, upitali smo pevačicu:

Za moj izgled tajne nema. Jednostavno nastojim svoj genetski potencijal, jednu zahvalnu građu tela i duha ; negom, ishranom i vežbanjem ùčiniti što vitalnijim.”

Poput većine žena, i Neda voli da isproba razne kreme  i preparate za lice, ali koristi i pripravke iz kućne radinosti:                                       

Koristim sve kozmetičke proizvode  o kojima pročitam, saznam od prijateljica ili čujem u salonu. No isto tako često upotrebljavam  i prirodne preparate na bazi maslinovog ulja, gline, meda, limuna, krastavca jaja i sl!”

Estetska hirurgija popularnoj pevačici nije stran pojam. Smatra je korisnom za one kojima je potrebna, no isto tako joj se ne sviđa, kada se raznim zahvatima umanjuje ‘prirodna lepota’:

‘Estetska hirurgija, svakako da je neophodna u korektivnoj medicini, za ispravku i odstranjivanje nečega što predstavlja deformaciju, višak i traumu! Ali preterivanje u trpanju silikona u telo, smatram negacijom prirodne lepote!’  

Obzirom da je uvek u trendu, Neda voli i da se često počasti nekim modernim tretmanom ulepšavanja, ali tvrdi da postoje trenuci kada ti ništa ne može pomoći da izgledaš svežije:

Volim tretmane radiotalasima, voćnim kiselinama, serumima ćelija placente i sl. No, nema te kreme koja može sakriti i anulirati, ako ste u lošem raspoloženju i imate zle misli.

Uz odgovarajuću negu kože, pevačica je i veoma fizički aktivna što vidljivo doprinosi besprekornoj figuri. Iz tog razloga svim ženama bi preporučila isto, kako bi i same iskusile dobrobiti sporta i nekih duhovnih veština:

“Sport, tj. fizička aktivnost je jako bitna , zato damama svakako preporučam neku vrstu vežbanja: plivanje, tenis , pilates ili bar brzo hodanje. Za duhovnu harmoniju i vitko čvrsto telo, Yoga je izvrsna stvar.”

Za kraj, upitali smo pevačicu zavide li joj ponekad mlađe koleginice, na što smo dobili kratak i jasan odgovor:

Verujem da bi znatno mlađe koleginice volele da i same u mojim godinama, izgledaju kao ja.”

FOTO: Andrej Damjanović

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar