Cindy Jackson – svetska rekorderka u estetskim korekcijama na portalu Estetic

15-06-2017
Featured Video Play Icon

Šezdesetogodišnja Cindy Jackson, poznata je u svetu estetske medicine kao ‘kraljica kozmetičkih zahvata”.  Do sada je na svom telu uradila 14 hirurških korekcija i bezbroj neinvazivnih tretmana lepote, čime je ušla u Guinnesovu knjigu rekorda. Autor je 2 knjige o estetskoj hirurgiji te radi kao međunarodni estetski konsultant. Od iduće nedelje, ekskuzivno na našem potalu moći ćete da pratite Cindy, koja će vam prenositi svoje znanje i iskustvo kroz zanimljive teme.

Izgled Cindy Jackson rezultat je pomno isplaniranih zahvata i pametno odabranih hirurga. Svaki deo svoga lica sama je dizajnirala, a sve je počelo 1987. , godine kada joj je otac ostavio u nasledstvo nešto novca.

Tada je započela polako da koreguje svoje telo na način koji je želela. Bez obzira na broj estetskih  korekcija kojima se podvrgnula, Cindy nipošto nije htela da izgleda ‘plastično’, već naprotiv. Težila je idealu klasične lepote, nekome poput Brigitte Bardot.

Do sada je napisala dve knjige o estetskim korekcijama i tajnama lepote:   ‘Living doll’ , i nedavno izdatu : ‘Cosmetic Surgery & Anti-Aging Secrets’.

Svoju ljubav, strast, znanje i iskustvo prema estetskim korekcijama, Cindy je pretvorila u posao – ona je konsultant za lepotu, a klijenti širom sveta, svakodnevno joj se obraćaju za savete ili Masterclaseve, putem njene web stranice www.cindyjackson.com i ureda u Londonu.

Samo na portalu Estetic, moći ćete ekskluzivno da pratite Cindy Jackson i teme o lepoti koje će obrađivati:

Srećna sam što će i ljudi u Srbiji imati prilike da čuju moje savete, kao i mnogo toga zanimljivog o estetskim korekcijama i industriji lepote. Uvek sam težila što prirodnijem izgledu a nakon svih intervencija na svom telu mislim da sam u tome i uspela. To i je poenta plastične hirurgije i tretmana lepote. Pratite moje savete na portalu estetic”,  poručila je Cindy.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar