Pogledajte kako funkcioniše četkanje zuba bez ruku!

20-07-2022
Featured Video Play Icon

Prva četkica za četkanje zuba bez ruku,  obavlja celi proces čišćenja te poliranja, za svega deset sekundi.  Ovaj proizvod svakako će da uštedi vreme mnogim ljudima a posebno onima koji su uvek u žurbi 

Čisti, polira, neguje u rekordnom roku

Proizvođači električne četkice Amabrush otkrivaju kako tokom života čovek provede 108 dana četkajući zube. Zato su s ponosom predstavili prvu svetsku četkicu koja bez ljudske pomoći čisti, polira zube te neguje desni i to u rekordnom roku. Sve što je potrebno uraditi , je pritisnuti dugme i pričekati 10 sekundi da ovaj inovativni aparatić uradi svoj posao, pojašnjavaju njegovi kreatori.

Antibakterijska četkica za zube

Četkica je dizajnirana da izgleda kao štitnik za zube, i sastoji se od 3 dela ; silikonskog koji se postavi na zube, ručke , i kapsule sa  preparatom za čišćenje koju pričvrstite kada ste spremni za četkanje. Silikonski deo koji se nalazi u ustima , otporan je na bakterije.

Polira sve zube za 10 sekundi

Kreatori Amabrush-a kažu da je ustnik izrađen od silikona koji je otporan na bakterije i poseduje 3D četkice sa obe strane koje su dovoljno meke da spreče bolesti desni, ali i dovoljno čvrste da očiste zube. Ako zube četkate preporučenih 120  sekundi sa klasičnom četkicom za zube, svaka povrsina se čisti samo 1,25 sekunde. Amabrush počisti i ispolira sve  vaše površine za svega 10 sekundi. ” ,kaže Dr Sameer Patel.

Osnovni model ove četkice košta oko 60 funti ( cca 8 000 RSD) , dok naprednija verzija sa bežićnim punjenjem dođe oko 23 000 RSD odnosno 175 funti. Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Amabrush

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar