Revanesse Kiss: filer za savršene usne

16-07-2022
Featured Video Play Icon

Revanesse® Kiss™+ je specijalno dizajnirani gel na bazi hijaluronske kiseline koji se koristi za definisanje i povećanje usana i perioralne regije. Pošto područje oko usana ima jedinstvene karakteristike, Kiss™+ je idealan za oblikovanje i isticanje volumena usana.

dr Slađana Marković, spec interne i stručnjak za estetsku medicinu

Kvalitetan kanadski filer

”Danas smo imali edukacije Revanesse Kiss + filera, koje zastupa kompanija MSF Pharm. Revanesse kiss već dugo koristim . Opredelila sam se za Revanesse kiss, zato što mi je na prvom mestu bezbednost pacijenta. To je registrovan filer kanadske proizvodnje. Sadrži veliku koncentraciju hijalurona u 1 ml filera, znači 25mg po mililitru filera. Dugotrajnost je takođe, na drugom mestu. Naši pacijenti su zadovoljni i vraćaju se ponovo po Revanesse kiss”, kaže dr Slađana Marković, spec interne i stručnjak za estetsku medicinu.

Odličan omer kvaliteta i cene

Dr Marković dodaje kako je omer cene i kvaliteta ovog proizvoda- fantastičan, a savetovala je i mlade kolege: ”Ono što bih još istakla pored bezbednosti i dugotrajnosti, je da Revanesse Kiss filer ne stvara grudvice i jako je viskozan a kohezivnost mu je velika. Istakla bih i da mu je dostupnost tj cena primamljiva i pristupačna za nas lekare, kao i za mlade lekare koji dolaze na edukacije. Savetovala bih mlade lekare da budu pre svega edukovani, da prođu što više edukacija jer uvek ima nešto novo da nauče. Savetovala bih da prvo obrate pažnju na anatomiju lica, da budu edukovani, da koriste registrovane materijale i rade isključivo u ordinaciji.”

Trend je prirodniji izgled

”Današnji trendovi su vraćanje prirodnom looku. Znači, nisu više aktualne Russian lips i prenaglašene usne, već se vraćamo nekom prirodnom izgledu. Naravno, ima devojaka kojima se sviđa i dalje Russian lips, kojima to lepo stoji.. Mi to radimo i dalje za pojedine pacijente, ali ono što je , da kažem najzastupljenije kod nas su prirodne usne.  I na kraju, moj izbor za savršene usne je Revanesse Kiss +”, zaključila je dr Marković koja je danas mladim kolegama održala edukaciju za obikovanje usana.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar