Zašto je JK7 najskuplji antiejdžing serum na svetu? 30ml košta 187 000 RSD

08-07-2022

Dr Jurgen Klajn je godinama proučavao biljke od kojih je radio proizvode za negu kože. Linija JK7 nastajala je 7 godina i sadrži najcenjenije i naskuplje svetske biljke koje pomažu u nezi kože i brisanju bora. Ali kako se kaže,  koliko para toliko i muzike, tako ćete za 30 ml ovog antiejdžing losiona morati izdvojiti 187 000 RSD

Godine istraživanja biljaka i rad na prirodnoj kozmetici

Tvorac ove luksuzne linije kozmetike je Dr. Jurgen Klajn, koji se dugi niz godina bavio izučavanjem biljaka iz kojih je izolovao najdelotvornije supstance za podmlađivanje kože.  U svom istraživanju sproveo je rigorozna naučna istraživanja  kako bi osigurao da svaki efikasan sastojak bude sačuvan i maksimalno iskorišćen. Tokom godina razvio je liniju luksuzne kozmetike , čiji proizvodi prate najviše svetske standarde za kvalitet.

Rezultat 7-godišnjeg rada je linija JK7

Serum za pomlađivanja JK7 je rezultat sedam godina istraživanja i testiranja koje je sproveo dr Klajn . Proizvođači pojašnjavaju da je luksuzan serum napravljen od najskupljih, najčišćih i najkvalitetnijih sastojaka kako bi se osigurala  “savršena formula protiv starenja”.

Sadrži najcenjenije i najefikasnije biljke

Linija proizvoda JK7 sadrži mešavinu cenjenih biljaka poput: mire koja se pominjala još u Bibliji,  narde, jasmina, ruže, kamilice, nerolija,  drvo sandalovine te Ylang Ylang. Kako  bi se osigurala maksimalna efikasnost sastojaka koristi se trostruki spagyric ekstrakcijski postupak.

Briše bore ali za visoku cenu

Pored navedenih sastojaka, serum sadrži i  nezaobilazne biljne peptide, liposome i proteine koji maskimalno neguju kožu, sprečavaju pojavu bora te ublažavaju, one već postojeće. Za 15ml ovog seruma moraćete izdvojiti 1200 USD odnosno 125 000 RSD , a ako želite veće pakovanje od 30 ml platićete ga  187 000 RSD.

Dr Jurgen Klajn

FOTO: JK7

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar