Tajna zdrave kože: tokom leta koristite vodice za telo

06-07-2022

Kreme, ulja, losioni… Sve to koristimo kako bismo hidrirali svoju kožu, no koliko često koristite mirisne vodice za telo? Ovaj proizvod je idealan za upotrebu tokom vrućih letnjih dana ,  jer osim što hidrira kožu, pruža i osveženje 

Hidratacija i osveženje

„Mirisne su vodice preporuka šireg tržišta, posebno leti. Zahvaljujući svojim sastojcima one hidriraju kožu, što je leti posebno važno zbog vanjskih uticaja, kada koža često postane suva i dehidrirana. Nakon upotrebe mirisne vodice, vaša koža ostaje meka i svilenkasta na dodir“, otkriva Lucija Župetić koja je zajedno s prijateljicom Ivanom Jurčević, pokrenula sopstvenu kozmetičku liniju u koju je uvrstila i ovaj proizvod.

Lucija Župetić

Koriste se tokom cele godine

Uz bogate bazične sastojke, ovu mirisnu vodicu krase i ovlaživači kao što su biljni glicerin te razna lekovita  ulja koja će vam dati osećaj neopisive mekoće na telu. Iako savršen za leto, proizvod se preporučuje koristiti tokom cele godine. Vodice neguju našu kožu, a mogu da se prskaju po celom telu, uključujući i kosu –  nekoliko puta dnevno. Sky vodice za telo jako su postojane i miris će da se dugo zadrži na koži.

Vodice u 4 mirisne note

Ove vodice postoje u četiri varijante. ”Nežna Pearl vodica dotaknuće vas mirisom čiste ljubavi, osećaćete se kao da nosite cvet narandže u kosi. Emerald svojim strastvenim mirisom pruža osećaj dodirivanja sunca dok hodate pustinjskim peskom i igrate se sa kokosom. Harmonična Sapphire vodica, odvesće vas kroz šetnju šumom – u dah prirode i belog cveća, dok će snažna Ruby – pomeriti vaše granice  uz note ambre, tuberoze i ylang ylanga”, zaključuju proizvođači.

FOTO: PR

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar