Pogledajte Ivanu iz Novog Sada kojoj je dr Boris Stamenković vratio osmeh na lice

21-11-2017
Featured Video Play Icon

Bez obzira što je svakodnevno prala svoje zube, Ivana Zima iz Novog Sada, imala je problem sa njihovom žutom bojom.  Razlog tome bila je svakodnevna konzumacija obojenih napitaka poput kafe i gaziranih pića. Nakon šta nam je iznela svoj problem zbog prebojenosti zubne gleđi , odlučili smo da  je upravo ona dobra kandidatkinja da za beljenje kod dr Borisa Stamenkovića u klinici Dental Spot. Kako je protekla procedura pogledajte u videu..

Pacijentkinja pre tretmana beljenja zuba

”Sam tretman ulepšavanja Ivaninog osmeha započeo je čišćenjem mekih i čvrstih zubnih naslaga: ” Našoj kandidatkinji prvo ćemo da očistimo zube od eventualnog kamenca. To će nam ujedno biti i uvod u beljenje. Ovaj tretman se obavlja pre same procedure beljenja zubi kako bi se postigli bolji estetski rezultati”, kazao je dr Boris Stamenković.

Usledelo je ordinacijsko izbeljivanje pomoću vodonik peroksida , koji je potpuno siguran i učinkovit.  Zahvat se sastoji iz tri etape po 20 minuta usled čega zubi pacijentkinje postepeno menjaju boju ka svetlijima: ”Iako je ova procedura potpuno bezopasna, napominjem kako je veoma važno da je radi stomatolog u ordinacijskim uvetima.  Izbeljivanje kod kuće uz raznorazne preparate koji se nude na tržištu ipak nije igra i ja bih uvek savetovao odlazak stručnjaku.”, dodaje dr Stamenković.

Nakon nekoliko  kratkih stomatoloških seansi, Ivanini zubi su dobili željenu nijansu bele boje: ”Ivanini zubi sada su beli, ali kod nje  možemo da vidimo da su oni malo kratki. Ukoliko se u budućnost bude odlučila za poboljšanje estetike osmeha, preporučujem joj porcelanske vinire koji će svakako rešti i taj problem.”, zaključio je dr Stamenković.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar