Pogledajte priču 226 kg teške Jamie, koja je otvorila salon lepote za ”+ size” žene

17-01-2018
Featured Video Play Icon

Jamie Lopez došla je na zaista nesvakidašnju ideju, da otvori salon lepote namenjen debelim odnosno gojaznim osobama. Razlog njenoj odluci leži u činjenici da je i ona sama XXXXL veličine,  radi čega je  često nailazila na neugodne situacije kada bi se poželela ulepšati. Retko  gde je mogla sesti  ili pronaći sto odgovarajuće veličine ,na kojem bi joj se uradio neki kozmetički tretman.

”Jednom sam došla kod frizerke i pokušala sesti na stolicu, ali radi moje težine ona se raspala i pala sam na pod. Svi pogledi su bili upereni u mene i osećala sam se zaista postiđeno”, kazala je za Barcroft TV , 31-godišnja Jamie koja teži neverovatnih 226 kilograma.

Nakon niza neugodnosti koje je doživela radi svoje pretilosti, odlučila je pokrenuti vlastiti biznis i otvoriti beauty salon za ”+ size” žene.  U njemu se klijentkinje ne trebaju bojati da neće pronaći odgovarajući stolicu jer sve je napravljeno po njihovim merama i od materijala koji mogu da izdrže veliku težinu.

”Sve žene bi trebale imati mogućnost da bude lepe. Veliki broj onih koje su gojazne, zapuste se uglavnom od srama jer i u pokušaju da budu lepše , nailaze na probleme – na kakva sam nailazila i sama.”, kaže ”velika” gospođica Lopez.

Njen Babydoll beauty couture” salon nudi manikir, pedikir kao i usluge depilacijei friziranja, zapravo sve ono što je jednoj ženi potrebno da je dovede u red i učini je privlačnijom. Pored toga, tu se uvek mogu pronačći slatkiši, šampanjac i glazba koju pušta DJ.  Ali svu tu uslugu Jamie dobro i naplati. Reći ćemo samo da depilacija u ovom salonu košta 600 funti što je oko 80 000 RSD.

Celi video sa 226 kilograma teškom Jamie , možete pogledati u linku na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar