Poliklinika Bagatin proglašena najboljom klinikom za estetsku hirurgiju na svetu

05-12-2019
Featured Video Play Icon

Vodeća organizacija za zdravstveni turizam IMTJ Medical Travel , dodelila je hrvatskoj Poliklinici Bagatin nagradu za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku hirurgiju u 2019. godini. Ceremonija se održala se u Berlinu pre 2 dana, uz učešće 45 zemalja iz celog sveta

Velika konkurencija

IMTJ Medical Travel nagrade slave vrhunska dostignuća, inovaciju i izvrsnost u medicinskim putovanjima, medicinskom turizmu i industriji zdravstvenog turizma širom sveta. U sklopu navedenog, svake godine organizuju konferenciju koja okuplja predstavnike najprestižnijih medicinskih ustanova i nagrađuju najbolje klinike u čak 19 kategorija. Direktor klinike Ognjen Bagatin i upravnica odseka medicinskog turizma Andrea Stipanić, izjavili su kako se uz veliki trud i brigu za svoje klijente, može dogurati i na sam vrh medicinskog turizma. Kvalitet njihovog rada prepoznat je od strane 20 sudija i stručnjaka za medicinski turizam iz celog sveta.

Vrhunsko priznanje opravdano rezultatima

2018. godine poliklinika Bagatin je  ostvarila  rast od 55% u broju internacionalnih klijenata i za 54% povećala prihode.  Takođe je otvorena i poliklinika Bagatin 2 u Splitu te novo hirurško odeljenje poliklinike u Zagrebu. Putem kvalitetnog sadržaja na online platformama poliklinike Bagatin , klijenti se edukuju i osiguran im je brz i jednostavan pristup informacijama. Rezultat toga je čak 1.607.110 novih poseta  na web stranici klinike. Strategija firme je i kontinuirano unapređivanje zaposlenih, kako bi pacijentu osigurali vrhunsku uslugu i iskustvo.

Hrvatska na svetskoj karti medicinskog turizma

IMTJ nagradom za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku hirurgiju, Hrvatska je osigurala svoje mesto na svetskoj karti medicinskog turizma.  Rame uz rame sa velikim  igračima i vrhunskim svetskim ustanovama: „Poliklinika pokazuje stalnu predanost u zadovoljavanju potreba sve većeg broja inostranih pacijenata i praćenje ishoda rezultata tih pacijenata nakon lečenja. Vrlo jak kandidat na tržištu medicinskih putovanja, posvećen stalnom unapređenju internim usavršavanjem, spoljnim savetovanjem i međunarodnim osvešćivanjem brenda.“, izjavio je jedan od sudija.

TEMOS – međunarodna akreditacija za sigurnost pacijenata i izvrsnost usluge

Još jedno veliko priznanje osvojila je Poliklinika Bagatin a to su dve međunarodne akreditacije za izvrsnost i kvalitet u medicinskom turizmu – TEMOS  Quality in International Patient Care i Excellence in Medical Tourism. U sklopu IMTJ Summita, zvanično su im uručeni i ti sertifikati, čime su postali njihovi akreditovani partneri.

Kako izgleda poliklinika Bagatin i koje sve usluge nude, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar