Potrošila pola miliona dolara da bi izgledala kao Kim Kardašijan i opet nije u potpunosti zadovoljna

10-10-2018
Featured Video Play Icon

Već  smo bezbroj puta pisali o tome kako cilj estetske hirurgije nije da prekopirate nečiji izgled već da usavršite svoj i budete jedinstveni. Nažalost, uvek će biti onih koji će u svojim transformacijama izgubiti sebe. Jedna takva devojka je i 25-godišnja Dženifer Pamplona koja je potrošila čitavo bogatstvo da bi ličila na slavnu Kim Kardašijan

Dženifer je do sada uradila više od 30 estetskih zahvata na svom telu,  za što je platila više od 500.000 dolara.  Na ovu avanturu inspirisale su je sestre Kardašijan, na čelu sa Kim. Estetskim korekcijama počela se povrgavati kao sedamnaestogodišnjakinja a njenoj opsesiji izgleda nema kraja.

Uklonila je četiri rebra, povećavala je zadnjicu vlastitom masnoćom, dva puta je operisala nos, vadila je mast iz obraza a zatim je podizala i čitavo lice. Sve je to uradila kako bi što više ličila na popularnu rijaliti zvezdu.

Dvadesepetogodišnja Brazilka nedavno se podvrgla poslednjoj u nizu operacija u Turskoj, a nakon iste nije mogla ni da se osmehne. Zahvate na njenom telu  izveo je čuveni turski hirurg Bülent Cihantimur, poznat kao dr B.  On je celo njeno telo  i lice redizajnirao pomoću liposkulpturiranja. Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

Već sada Dženifer  ima planove da dodatno uveća svoju pozamašnu pozadinu, no doktori su izričito protiv toga. Njen san je da bude model i time planira da se  bavi sve do kasnih 60-ih, a dodala je i kako je dobra u glumi i imitacijama.

FOTO: Instagram Jennifer Pamplona / Screenshoot /

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar