Poznata glumica priznala: plastične operacije su nešto najbolje što sam uradila!

23-05-2017

Iako su estetski zahvati nezaobilazan deo života poznatih i slavnih, samo retki će priznati da su nešto uradili na svome telu. No to nije slučaj sa glumicom Kaley Cuoco

Glumica koja se proslavila ulogom Peni u televizijskoj seriji “Štreberi“ , nedavno je otvoreno progovorila o plastičnim operacijama koje je imala:.”Koliko god želiš da voliš svoju prirodu, žao mi je, ali želim i da izgledam dobro. Pre mnogo godina smanjila sam nos i povećala grudi – to je najbolje što sam ikada uradila”, otkrila je plavokosa glumica za “Vimins helt“.

Kajli kaže da se nedavno rešila i ožiljka na vratu koji je imala od svoje 12. godine, a u koji je stavila filer: “Plastične operacije ne treba raditi zbog muškarca ili neke druge osobe, ali ako te čine samopouzdanijom, to je fantastično“, zaključila je. Najviše voli jogu kojoj duguje svoje fit telo. Uz to je, zagovornica zdravog života i uravnotežene ishrane ali isto tako priznaje, da ima dana kada konzumira ne tako zdravu hranu: “Večeras ću se počastiti grilovanim sirom, velikom porcijom pomfrita i šejkom“, otkrila je u intervjuu.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar