Poznate dame koje stare s borama

05-11-2022
Featured Video Play Icon

Svedoci smo visokih estetskih kriterijuma koje nam nameće industrija lepote, a taj teret još je teži ukoliko ste  selebriti. Ipak, neke svetski poznate dame odlučile su reči ne estetskoj hirurgiji, ne boje se starenja i ne stide svojih bora  

Nametnuti trendovi savršenstva

Svako doživljava godine različito, na način, po šemi koja mu je poznata i po kojoj je i živeo, radio, voleo ili patio. Takođe,   svako od nas kroz proces starenja prolazi jedinstveno, baš kao što je i svako od nas jedinka, individua za sebe. Ipak, pojava bora ili znakova propadanja kože, u današnjem se modernom društvu sve više pokušava prikriti, a biti star gotovo da se smatra pitanjem nebrige za sebe.

Sve manje je žena s borama

Razvoj estetske hirurgije i medicine pružio je brojne mogućnosti za vratiti vreme unatrag i postizanje izgleda koji ste imali pre 5, 10 ili čak 15 godina.  Međutim, koja je granica dobrog ukusa na vama je da odlučite. Mnoge poznate dame sa svetske scene po svaku cenu peglaju svoje bore, režu viškove kože ili je modeliraju pomoću filera. Holivud zna biti itekako okrutan prema starenju, što stvara ogroman psihički pritisak brojnim glumicama. Ipak, ne pate sve žene od nametnutih, ponekad sumanutih trendova lepote.

U videu na vrhu teksta, pogledajte koje se to poznate dame ne boje starenja, ni ne stide svojih bora. One su jednostavno lepe i zrače, bez obzira na broj godina.

FOTO: estetic / screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar