Predstavljamo dr Nevenku Dokmanović – poznatog srpskog dermatologa i anti-aging eksperta

01-06-2017

Danas predstavljamo našeg trećeg kolumnistu, Nevenku Dokmanović – najtraženijeg doktora za dermatologiju i anti aging u Srbiji , ujedno i vlasnicu klinike SkinMedic.

Dr Nevenka Dokmanovic završila je Medicinski fakultet u Beogradu, a zatim i specijalizaciju iz dermatovenerologije na Centralnom naučno-istraživačkom dermatovenerološkom Institutu u Moskvi.

Nedugo nakon, ova žena stručnjak  za  anti aging  medicinu, uspešno je okončala Subspecijalističke studije iz estetske dermatologije i kozmetologije,  takođe u ruskoj prestonici. Trenutno se aktivno usavršava u Parizu, Atini, Briselu…

 Dr. Dokmanović je počela prva da primenjuje mezoterapiju, na prostorima bivše Jugoslavije, i licencirani je edukator za primenu iste u estetskoj dermatologiji. Upravo radi toga uživa titulu predsednika Društva mezoterapeuta Srbije.  Dr Dokmanović je takođe, izabrana za Nacionalnog trenera za primenu hijaluronskih filera i botoksa,  jedne poznate kompanije.  Za kraj spomenimo i kako je jedan od osnivača „Udruženja za regenerativnu i prolo medicinu Republike Srbije, kao i redoviti sudionik svetskih kongresa za anti aging i estetsku dermatologiju.

Jednom nedeljno, na našem portalu, moći ćete da pratite kolumnu ovog specijaliste sa internacionalnim znanjem i iskustvom za kožu i anti -aging.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar