‘Srpski dr Christian Troy’ otkriva : Konturisanje tela, najizvođeniji je estetski zahvat u Nemačkoj

31-05-2017

Donedavno su na vrhu najizvođenijih estetskih zahvala u Njemačkoj, bili blefaroplastika, tj. zatezanje gornjih očnih kapaka kao i povećanje grudi, ali sada su ih sa trona svrgnule operacije ‘body contouringa’ , okriva naš frankfurtski kolumnist Leonard Nenad Josipović – plastični i estetski hirurg.

Najnoviji trend u svetu estetske medicine u Nemačkoj je “body contouring”, tj. konturisanje tela. Pod tim terminom podrazumevaju se svi hirurško-estetski zahvati, koji dovode do poboljšanja forme i oblika tela vlastitom masnoćom.

Verujem da je velik deo vas, barem jednom poželeo, da mu neki deo tela bude samo malo drugačiji. Dok neke žene maštaju o,  za broj većim grudima, druge bi htele senzualniji oblik usana ili nešto puniju i okrugliju zadnjicu, baš onakvu kakvu ima slavna latino diva Jennifer Lopez. Muškarci bi često, samo malo izravnali stomak a možda negde i dodali masti za željeni volumen. Upravo u svemu ovome može da pomogne ‘konturisanje tela’

Uz pomoć liposukcije, danas se može poboljšati oblik na određenim delovima tela, a transferom masnih ćelija istovremeno, povećati ili naglasiti grudi , zadnjicu ili deo tela koji želimo. Upravo činjenica da je reč o vlastitoj masnoći posebno je interesantna pacijentima.

Masnoća koja vam je pre predstavljala noćnu moru, sada može postati vaš najbolji saveznik. Upravo zato ovi su zahvati trenutno broj jedan po izvođenosti i broju rezervacija u Njemačkoj.

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar