Radi ružnih zuba celoga je života trpela uvrede, a nakon što se pojavila u medijima postala je još veća sprdnja. Pogledajte neverovatnu Gemminu priču i rezultat njene transformacije!

03-09-2017

Gemma Swift, iz Crawley-a, je kao šestogodišnja devojčica imala nezgodu. Dok se zamišljena šetala na putu prema kući, zabila se u uličnu svetiljku  te potpuno uništila prednje zube. Otada se njen život pretvorio u noćnu moru i trpela je svakodnevne uvrede i ismejavanja okoline. To je bio i najveći razlog kojeg  se povukla u kuću i izbegavala ljude…

Nakon dugo godina  Gemma je ipak  uspela da pronađe  mladića sa kojim  je  jedno vreme bila u vezi.  Nedugo nakon prekida odlučili su da opet uspostave kontakt , što je smetalo njegovoj novoj devojci koja se u showu Jeremya Kylea, odučila obračunati sa Gemmom.

Neki od sarkastičnih komentara vezanih za Gemmine zube, koje su korisnici interneta delili na društvenim mrežama.

Letele su tu teške reči , no pravi košmar za Gemmu usledio je nakon što je emisija emitovana. Tada je postala viralni predmet sprdnje na internetu  i svi su počeli  još više da se izruguju njenim zubima i izgledu.

Neočekivani razvoj situacije naterao je Jeremya Kylea da joj pomogne, pa ju je poslao na besplatni stomatološki makeover. Naime produkcija emisije pokrila je troškove njenog lečenja koji su iznosili 10 000 funti  ili oko 1 300 000 RSD.  Zubi koji su bili predmet njenog izrugivanja brzo su koregovani.

Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima  odma je  dobila zamensku protezu dok joj ugrađeni implanti ne zarastu i budu spremni za instalaciju porcelanskih krunica. Nakon nekoliko meseci Gemma se mogla konačno pogledati u ogledalu. Odraz koji joj je do sada bio najveća frustracija , napokon je bio onakav kakav je želela. Njeni  zubi više ne štrče i nisu odma uočljivi. Pogledajte celu Gemminu priču u videu ..

PHOTO: screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar