Renesansa Vesninog lica uz 4 hirurške intervencije

06-04-2024
Featured Video Play Icon

Dobitnica makeovera Povratak u budućnost, podvrgla se u klinici Vizim doctors čak četiri hirurške intervencije koje je na njenom licu izvela dr Mihaila Jakšić. Duplu blefatoplastiku, mini fejslifting i podizanje kapaka. To je tek početak njene preobrazbe…

Vesna Krstić (60)

Stigao je dan koji je Vesna dugo čekala

Stigao je dan o kom je 60-godišnja Vesna Krstić iz Zrenjanina dugo sanjala. Zahvaljujući najsavremenijim hirurškim tehnikama, njeno će lice biti podmlađeno za 10- 15 godina. Pre samog zahvala, dobitnica našeg makeovera nije skrivala uzbuđenje.  ”Upravo sam stigla na hiruršku intervenciju, tj operaciju. Osećam se uzbuđeno, ujedno srećno. Nadam se dobrom ishodu da ću sebe ulepšati i osećati se bolje i zadovoljnije”, rekla je Vesna prilikom dolaska na operativni zahvat.

Kompletno hirurško podmlađivanje lica

”Danas ćemo raditi hiruršku korekciju gornjih i donjih kapaka, kao i korekciju spuštenih obrva.  Operacija će trajati nekih sat ipo vremena. Već ranije smo nakon prvog pregleda objasnili da će ovo biti malo komplikovanija procedura u smislu, nije samo klasična blefaroplastika donjih kapaka.  U pitanju je zapravo vrsta mini fejsliftinga, pošto moramo pristupiti srednjem masivu lica da bi se cela ta regija korigovala i podmladila. I za kraj ćemo uraditi repozicioniranje obrva. Tačnije, podizanje spoljašnjih delova obrva koji su pali i zapravo pritiskaju gornje kapke. Oporavak će trajati nekih desetak dana, kada ćemo skinuti konce i tada ćemo videti početne rezultate”, rekla je dr Mihaila Jakšić.

Ovo je tek početak Vesninog makeovera

Dan nakon operacije Vesna je poručila kako je sve dobro prošlo ali da sada miruje i oporavlja se od četiri zahvata koji su izvedeni na njenom licu: ”Trenutno mirujem i odmaram se kako bi se što pre oporavila. Iako sam u ovom momentu  neprepoznatljiva već i na prvu vidim preomene na svom licu. Nadam se da će sve ovo brzo proći i da vidim konačan rezultat”, izjavila je Vesna. A do kraja makeovera čeka je još i podmlađivanje  lica najmodernijim neinvazivnim tehnikama kao i ulepšavanje zuba….

Više pogledajte u videu na crhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar