Rešite se masnih jastučića ispod pazuha pomoću injekcija deoksiholne kiseline

23-02-2020
Featured Video Play Icon

Verovatno ste primetili da i najmršavije žene imaju “mali višak” ispod pazuha, za razliku od onih u manjini kojima je taj deo tela potpuno gladak. Dok neki  te male jastučiće smatraju najseksepillnijim viškom na ženskom telu,  ima i onih koji ne vole masnoću u navedenom delu pa je  tope pomoću injekcija deoksiholne kiseline

Salo na rukama  može dа poljulja samopouzdanje, posebno ako ste žena i volite nositi hаljine bez rukаvа. No bez obzira na mladost , jednako tako  devojke i momci imаju iste probleme sа svojim rukama. Devojke žele zаtegnute i tаnke ruke, dok momci žele velike mišiće. Niko ne voli salo na rukama.

Problem sa masnim jastučićima u predelu nadlaktice i ispod pazuha, može se  tretirati laserskim tretmanom  kao i i nekim drugim neinvazivnim metodama topljenja sala.  Odnedavno postoji i tretman koji salo na željenom području eliminiše pomoću injekcija.

Preparat koji se injektira u u željeno područje, sastoji se od sintetički dobijenog molekula deoksiholne kiseline koja se inače nalazi u našem telu. Ono je koristi kako bi razgradilo masne ćelije.  Kiselina deluje na ćelije jednostavno – razbija im membranu,  a sadržaj iscuri. Upravo zato ove injekcije, ako se koriste na pravom mestu mogu rastopiti masne naslage koje mnogima stvaraju veliku nelagodu.

Zavisno o količini masnoće , potrebno je 1-4 tretmana.  Kako se izvodi ova nehirurška procedura, pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar