Rešite se masnih naslaga i celulita tretmanom u kiseoničnoj kapsuli

26-07-2018
Featured Video Play Icon

Kiseonična kapsula tretira organizam pomoću 99 procentnog kiseonika. Ovaj tretman najviše privlači osobe koje žele da redukuju telesnu težinu, reše se celulita ili zategnu kožu. Proizvođači tvrde da se za 10 tretmana u periodu od dva meseca, izgubi 8 do 12 kilograma

500 grama lakši nakon svakog tretmana

Jedan tretman u ovoj kapsuli pomoći će vam da da izgubite od 500-800 grama štetnih masnih naslaga. Korisnik kiseonične kapsule sve vreme na displeju može da prati gubitak kalorija. Posebnim funkcijama, kapsula podstiče organizam da prvo izbaci nataložene štetne materije poput glikogena, mlečne kiseline u mišićima i jetri. Proizvođači tvrde da se za 10 tretmana u periodu od dva meseca, izgubi  8 do 12 kilograma.

Tok tretmana 

Prilikom ležanja, izloženi ste uticaju kiseonika a telo masiraju dva moćna motora podstičući cirkulaciju od glave prema nogama i povratno. Pored pojačane cirkulacije, na ovaj način postiže se i limfna drenaža i vrši detoksikacija organizma.  Istovremeno, na celo telo sve vreme deluje infracrvena suva toplota. Na kožu deluje i svetlost sa četiri talasne dužine blizu infracrvenog spektra, koje različitom dubinom prodiru u telo – jedna 2, druga 4, treća 8, a četvrta čak 10 milimetara.

Zatezanje kože uz eliminaciju celulita 

Pod infracrvenom suvom temperaturom i uticajem kiseonika, koža se zagreva, pore se šire, sve štetne materije izlaze napolje. Tako se rešava problem celulita. Pre tretmana preporučuje se uzimanje čaše obične vode, i minimalno oblačenje kako bi što veća površina kože bila izložena kiseoniku i svetlosti.  Kako izgleda kiseonična kapsula, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO : Arhiv / Estetic.rs

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar