Rešite se tamnih podočnjaka, ožiljaka i fleka pomoću tetovaže

05-10-2018
Featured Video Play Icon

Nanošenje trajnog make upa tehnikom tetoviranja do sada se uglavnom koristilo za vizuelnu koreciju usana ili obrva, ali u poslednje vreme sve više se primenjuje i za prekrivanje tamnih podočnjaka. Tretman je izuzetno popularan u Brazilu a trend se brzo širi svetom

Sam tretman korekcije tamnih podočnjaka tetovažom ne razlikuje se mnogo od klasičnog nanošenja pigmenta kao prilikom tretiranja usana ili obrva. Pre same procedure na kožu se nanosi anestetska krema kako bi tetoviranje, ove osetljive zone ispod očiju  proteklo bez boli i nelagode.

Za to vreme stručnjak individualno određuje boju i nijansu pigmenta koju će da koristi za prekrivanje tamnih podočnjaka na klijetu. Posebno se pazi da se se postigne što bolja prirodnost, odnosno da se boja pigmenta  što bolje uklopi uz boju kože.

Pigment kojim se vrši tetovaža pomešan je sa hijaluronskom kiselinom, vitaminom E i ostalim sastojcima koji efikasno regenerišu i podmlađuju tretiranu regiju. Sama prodedura relativno je brzo gotova, a ponekad je treba ponoviti kako bi se postigao što bi se postigao što bolji rezultat.

Ovom metodom uspešno se prekrivaju i ožiljci kao i razne fleke na licu.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar