Zbog gubitka volumena leve dojke kao posledice dojenja, Žizel Bundšen ugradila implante ali …..

08-10-2018
Featured Video Play Icon

Iako se već godinama špekuliše o tome, Žizel Bundšen  je tek nedavno priznala da je ugradila silikonske implante u grudi . Zbog toga se kaže pokajala ali imala je ogroman razlog za intervenciju. Naime, nakon porođaja, deca su joj doslovno isisala levu dojku koja je postala neproporcionalna s desnom 

Nekada najplaćenija manekenka na svetu ujedno i supruga Toma Brejdija – Žizel Bundšen,  tek nedavno je otkrila ono što se naslućuje već dugo. Pre nekoliko godina paparaci su je uslikali dok ulazi u kliniku za estetsku hirurgiju, međutim tek sada je javno priznala da je uvećala grudi, ali i koliko se pokajala zbog toga.

”Uvećala sam grudi i pokajala se čim sam se probudila iz anestezije. Upitala sam se šta sam to uradila sebi, nisam mogla da se naviknem, kao da to telo više nije bilo moje”,  otkrila je Žizel u jednom intervjuu. Lepa Brazilka je kazala i kako je svesna da su mnogi oduvek hvalili njenu figuru, ali da nakon porođaja više nije mogla da ispuni ta visoka očekivanja.

”Iako sam posle porođaja nastavila da zdravo jedem i vežbam, nisam mogla da utičem na to što su oba moja deteta sisala samo iz leve dojke, pa je jedna bila veća od druge. Želela sam samo da one budu iste veličine i da ljudi konačno prestanu da to komentarišu, zato sam se i podvrgla zahvatu. U to vreme, jedino mi je Tom govorio da me voli kako god izgledala”, zaključila je manekenka.

FOTO: Screenshot / Instagram Gisele Bundchen / Giphy

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar