Revitacare akademija: predstavljene nove tehnike aplikovanja filera

09-05-2022
Featured Video Play Icon

Proteklog vikenda u Beogradu je održana prva Revitacare akademija, na kojoj je vodeću reč imao dr Ali Mojallalal, profesor plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije na univerzitetu u Lionu 

dr Ali Mojallalal

Dr Ali – zvezda predavanja

Uz asistenciju dr Jasmine Lalošević, profesor plastične hirurgije dr Ali, pokazao je putem live videoprenosa svim prisutnima u francuskoj ambasadi, koje su najbolje tehnike za neinvazivno podmlađivanje hijaluronskim filerima: ”Veliko mi je zadovoljstvo pokazati iskustvo, klinička istraživanja, anatomiju i svo znanje o tretmanima za lice u kojima koristim Revitacare proizvode. Takođe sam govorio i o matičnim ćelijama, ”kazao je profesor Mojallalal.

Mezoterapija i hijaluron – 2 u 1

”Imali smo priliku da čujemo predavanje i primenu, koliko je važno koristiti mezoterapijske koktele i hijaluronske filere koji su dobrog kvaliteta i koji imaju, pre svega – regenerativnu sposobnost. Najnovija dostignuća laboratorije Revitacare jesu regenerativni hijaluronski fileri koji sadže i aminokiseline. Dakle uz dodavanje volumena dobijamo i efekat mezoterapije”, pojasnila je dr Jasmina Lalošević – osnivač Revitacare akademije u Srbiji.

dr Jasmina Lalošević

Lice se mora podmladiti ali bez menjanja  fizionomije

”Poslednjih godina hijaluronski fileri su doživeli golemu popularnos a danas smo svedočili i njihovim najbnovijim varijantama koje sadrže i brojne nutritivne sastojke koji dubinski hidriraju i hrane kožu.  Sve što se danas radi sa filerima, radi se u smislu podmlađivanja lica, a ne menjanja samog izgleda”, otkrila je dr Nataša Popović, spec plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

dr nataša popović

Ekskluzivan party posle predavanja

Nakon višesatnog predavanja, svi uzvanici  su se opustili na koktel partyu koji je bio priređen u vrtu francuske ambasade. Osim u hrani i piću gosti su uživali i u francuskoj muzici. Više pogledajte u videu koji se nalazi na vrhu teksta.

FOTO_ Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar