Šarliz Teron: volim što moje lice stari

04-09-2023

Bez obzira na snažan trend nadealne lepote, četrdesetosmogodišnja američka glumica ne želi pokleknuti određenim konceptima koji vladaju u svetu poznatih

Nikada se nisam podvrgla fejsliftingu

Za većinu ljudi, proces starenja nije baš nešto čime su oduševljeni  i na sve načine se trude da ga uspore.  Međutim, prema rečima lepe Južnoafrikanke, to je besmisleno i ona je zadovoljna kako joj lice stari: ”Nažalost, svi starimo i moramo proći kroz taj proces. Moje lice se menja. Volim što je tako i što na taj način stari ali ljudi često misle da sam uradila fejslift.  Stalno me pitaju ali moram da ih opovrgnem jer se to nije dogodilo”,  rekla je Šarliz za časopis “Allure”.

Žene žele da stare na način koji im odgovara

Glumica je objasnila da se ne slaže s  nekim pogledima na život,  koji su su ukorenjeni u modernom društvu: ”Uvek sam imala problema sa činjenicom da muškarci u godinama vole fina vina, a žene vole rezano cveće. Prezirem taj koncept i želim da se borim protiv njega ali takođe mislim da žene žele da stare na način koji im odgovara”.

Ne želi korekcije na svom telu

Glumica je priznala kako nikada više neće snimati film za koji se potrebno ugojiti 20 kilograma. ”Sada sam u godinama kada to neće moći tako lako da se skine. Nažalost, to sam uradila kada sam imala 43  i posle toga sam godinu dana pokušavala da se vratim na moju kilažu. Na kraju sam nazvala lekara i rekla da mislim da sam bolesna jer ne mogu da smršam.  Lepa holivudska umetnica je zaključila da neće pasti pod uticaj estetskih operacija već će da normalno stari.

FOTO: Charlize Theron Instagram 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar