Saznajte kako doktor s Beverly Hillsa koreguje nepravilan nos u nekoliko minuta bez operacije!

07-07-2017
Featured Video Play Icon

Neproporcionalan nos, problem je koji muči veliki broj ljudi. I dok se neki bez problema odlučuju povrgnuti hirurškom zahvatu kako bi zadovoljili svoje estetske kriterijume, ima i  onih  koji se boje operacije.  Srećom , odnedavno je moguće konturisati nos neinvazivnim metodom uz pomoć hijaluronskih filera određene gustoće. Pogledajte rad čuvenog doktora s Beverly Hillsa – Jasona Emera .

Svi mi imamo malu kvržicu pri vrhu nosa,  koja je kod nekog više ili manje izražena. Iako se većini to ne čini kao veliki problem,  ljudi koji pate radi  neravnog nosa , neretko se susreću sa problemima poput nepronalaženja odgovarajućeg modela naočara, nemogučnosti da se lepo fotografišu ili sl….

Srećom, odnedavno postoji mogućnost korekcije i konturisanja delova lica i tela – bez hirurškog noža i operacije. Naime reč je o neinvazivnom tretmanu koji uz pomoć hijaluronskih filera u  svega nekoliko minuta daje željene rezultate. Za ovu vrstu korekcija koriste se fileri određene gustoće a u priloženom videu  možete da vidite kako čuveni doktor Jason Emer sa Beverly Hillsa, na pacijentu pokazuje proceduru tretmana.  Sastav hijaluronskih punjača zasniva se na šećernim supstancama koje na sebe vežu molekule vode, pritom dajući željeni volumen.

Baš kao šta vajar oblikuje svoju skulpturu, tako i doktor konturiše lice uz pomoć hijalurona. Svakako zanimljivo je da se nakon tretmana , procedura može ponoviti ukoliko doktor proceni da je  na nekom delu potrebna dodatna intervencija.  Iako većina hijaluronskih punjača traje oko 6 meseci ( nakon čega se prirodnim putem razgrade u organizmu) , ovi koje koristi Dr Emer za konturisanje nosa imaju malo dulji vek trajanja – oko 2 godine.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar