Serumi i ampule za savršenu negu iznad 25

12-12-2021

Serumi i ampule su nezaobilazni kozmetički preparati namenjeni svima starijima od 25. Kod mlađih osoba, serumi će, pored uobičajene nege kremom, dati maksimalan rezultat, dok se svima sa zrelom kožom preporučuje koriščenje ampula – koje su prave vitaminske bombe  

Serumi za sve starije od 25 godina

Ono što nema hidratantna krema za podmladjivanje lica, a imaju različiti serumi i ampule za lice, je velika koncentracija aktivnih sastojaka u maloj flašici. Oni  ciljaju na određene probleme kože i što je najvažnije – njihovo dejstvo je vidljivo odmah nakon nanošenja. Serumi su instant rešenje protiv fleka i bora na licu, umorne koža, gubitka elastičnosti i drugih nedostataka koji idu s godinama. Trebalo bi da budu deo rutine nege osoba starijih od 25 godina jer  preventiva je uvek najbolje rešenje.

Ampule za lice – eliksir mladosti za zrelu kožu

Zrelijoj koži svakako je potrebnija kvalitetna nega, ali i više vremena za oporavak, pa ampule za lice mogu biti savršen dodatak vašoj svakodnevnoj nezi. Ampule za lice se nazivaju i vitaminskim bombama i eliksirima mladosti, jer su upravo u njima sadržane sve one prirodne supstance koje će delovati brzo i učiniti da vaša koža trenutno izgleda zategnuto, podmlađeno, jedro, ujednačenog tena i oporavljeno.

Sastojci preparata za negu u ampulama

Sastojci koji se nalaze u ampulama su lagane teksture, brzo se razmazuju i koža ih lako upija. Ampule se  nanose ujutro i uveče na čistu i suvu kožu, a osim za lice pogodne su i za kožu vrata i dekoltea. Svakog dana po jedna ampula delovaće tako da obezbedi učvršćivanje, regeneraciju, ishranu, ujednačenje tena, vraćanje volumena koži, a pružiće joj i antioksidativnu zaštitu i rejuvenaciju.

FOTO: Arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar