Stomatološki centar Dental SPOT i portal Estetic, daruju vas blistavim osmehom!

27-10-2017

Ne kaže se za ništa da lep osmeh otvara sva vrata.  Ipak njegovu estetiku znatno mogu da nagrde žuta boja zuba ili kamenac na njima. Stomatološki centar Dental SPOT u Beogradu i portal Estetic daruju vam besplatan tretman izbeljivanja i čišćenja kamenca na zubima.  Budite naš model i postanite vlasnik blistavog osmeha. 

Nebriga za zube stvara kamenac

Čišćenje kamenca brza je i rutinska stomalološka procedura kojom se postiže lepši i zdraviji izgled zuba.  Kamenac izaziva neredovna oralna higijena. Ukoliko ne perete često zube na njima se nakupi plak a ako dozvolimo da duže stoji,  minerali iz pljuvačke talože se preko njega i on očvršćuje. Na taj način formira  se zubni kamenac koji je tako čvrst da ga ne možemo sami ukloniti četkicom sa zuba.

dr Boris Stamenković je osnivač i opšti stomatolog u stomatološkom centru Dental SPOT

U sat vremena do blistavog osmeha

Izbeljivanje koje radi stomatolog u ordinaciji daje znatno brži rezultat od kućnog, a pacijent posle samo jedne posete  dobija tri do četiri nijanse belje zube. Najšire rasprostranjen metod ordinaciskog beljenja u Srbiji zahteva da pacijent u ordinaciji provede u proseku sat vremena. Pošto pacijent sedne u stomatološku stolicu i zaštiti mu se gingiva tj. desni oko zuba, pristupa se nanošenju sredstva za izbeljivanje.  Postupak se ponavlja tri do četiri puta po petnaest minuta a rezultat je odmah vidljiv.

Kako postati naš model?

Sve šta treba da uradite je da nam putem Facebook stranice Estetic.rs pošaljete poruku sa fotografijom vaših zuba koji moraju biti žuti i sa kamencom.  Ime kandidata koji bi najbolje odgovarao  kao model za pomenute dentalne tretmane objaviti ćemo iduće nedelje na portalu Estetic.  Sam proces izbeljivanja zuba i čišćenje kamenca u stomatološkom centru Dental SPOT pratiti će naša kamera kako bi se najbolje uverili u efikasnost tretmana.

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar