Supermodel Klaudija Šifer: lepa i fit u šestoj deceniji života

24-11-2020

Nemica Klaudija Šifer, jedan od najpoznatijih svetskih supermodela, dokaz je da žena i u  šestoj deceniji života može izgledati zanosno i seksi. Lepa plavuša , izgled duguje zdravim životnim navikama i dobroj nezi kože 

Ponosna na svoje godine 

Nemački supermodel Klaudija Šifer napunila je nedavno 50 godina, a njenoj lepoti i mladolikom izgledu pozavidele bi i upola mlađe. U intervjuu koji je dala pre tri godine, povodom objave njenih nagih fotografija u italijanskom izdanju Voguea, manekenka nije krila koliko je ponosna na svoju dob i figuru:

Starost treba poštovati

”Starost treba slaviti i poštovati. Imam 48 godina, osećam se tako i ponosim se time. Postoji razlog zašto imamo rođendanske torte i zabave povodom rođendana, ja se i dalje zbog toga osećam isto kao što sam se osećala u detinjstvu”,  izjavila  pre tri godine Šiferova.

Masaža lica je bitna

Jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena, otkrila je nedavno svoje bjuti tajne i kako joj polazi za rukom da ima tako blistav i svež ten u šestoj deceniji. Naime, Klaudija započinje jutro umivanjem, nakon čega na lice nanosi hidratantnu kremu, uz pomoć blage masaže kako bi podstakla cirkulaciju.

Proizvodi za detoksikaciju kože 

“Verujem da je masaža lica tajna lepe kože”, ultimativni antiejdž ritual”. Nakon masaže nanosim serum i ulje, budući da ono sprečava upalne procese na koži. Ponekad koristim i masku za detoksikaciju, a često se opuštam u kupki koja sadrži so za detoksikaciju. Osim toga, sa sobom uvek nosim balzam za usne”, otkrila je Šiferova.

Pored navedenog Klaudija, pije dosta vode i biljnih čajeva, a istakla je i da je za lepo lice neophodan kvalitetan san.

FOTO: Instagram/ Claudia Schiffer

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar