Top 50 estetskih korekcija u Koreji

07-10-2021
Featured Video Play Icon

Južna Koreja je danas postala nezaobilazna svetska bjuti destinacija. Ova zemlja je poznata po vrhunskoj kozmetici no isto tako i dobrim hirurzima, koji rešavaju estetske nedostatke brojnih muškaraca i žena koji dolaze u Seul. Pogledajte top 50 najdojmljivijih hirurških korekcija 

Južna Koreja obara rekorde po izvedenim estetskim korekcijama

Estetska hirurgija je bila jedan od najvećih biznisa u Americi, ali vremenom je postala trend u Aziji. Najviše zahvata izvodi se u SAD, ali posmatrano u odnosu na broj stanovnika, postotak onih koji su otišli „pod nož“ najveći je u Južnoj Koreji. Neke od najdojmljivijih korekcija pogledajte u videu na vrhu teksta.

Čak 20% žena podvrglo se nekoj esetskoj intervenciji

Južnokorejci imaju više plastičnih operacija, s obzirom na broj stanovnika, nego bilo koja druga nacija na svetu. Čak jedan od 77 stanovnika ulepšava se na taj način!  Prošle godine je čak 20 odsto žena starosti od 19 do 49 u južnokorejskom glavnom gradu Seulu, priznalo da je imalo estetski zahvat.

Korekcija kapaka, nosa i vilice – najtraženiji

Jedna od popularnijih procedura je operacija kapaka, posle koje oči nemaju orijentalni, već zapadnjački oblik. Isto tako koreanci obožavaju da koriguju svoje noseve, no isto tako podvrgavaju se i složenim te nimalo ugodnim operacijama korekcije vilice kako bi izmenili konture svog lica.

FOTO: arhiv / screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar