U Beogradu održana 7. konferencija “Pro-femina”

16-04-2019
Featured Video Play Icon

U organizaciji magazina “Lepota i zdravlje”, juče je održana sedma po redu  regionalna konferencija “Pro-femina”, koja je okupila eminentne govornike i stručnjake iz sveta medija, biznisa, kulture i obrazovanja, iz oblasti nauke, zdravlja, ishrane i mode

Organizatori konferencije Pro femina , na čelu s Lidijom Ćulibrk, gl. urednicom časopisa Lepota i zdravlje

Pro-femina okupila brojne govornike 

Jednu od najvećih ženskih konferencija u regionu otvorile su Suzana Paunović, šefica Kancelarije za ljudska i manjinska prava, i glavna i odgovorna urednica magazina “Lepota i zdravlje” Lidija Ćulibrk. Specijalnu “Pro-femina” nagradu ove godine je direktorka konferencije “Pro-femina”, Milica Đokić, uručila neurohirurškinji, dr Danici Grujičić, načelnici Centra za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije.

dr Mirjana Milutinović obradila je temu : ”Samopouzdanje iz ugla gestalta”

Lepota kao nezaobilazna tema 

Kada je u pitanju “lepša strana medicine”, imali smo priliku da čujemo dr Jasminu Lalošević,specijalistkinju antiejdžing medicine, koja je pričala o estetici lica i tela, dok je dr Tanja Radenkov, specijalizantkinja plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, razrešavala beauty dilemu o tome šta mogu neinvazivne tehnike, a kada je ipak potrebna rekonstruktivna hirurgija. A ako ste se zapitali kako izgledaju kozmetički proizvodi budućnosti, odgovor ste mogli dobiti u okviru panela koji se bavio trendom multifunkcionalnosti u kozmetologiji. Značajna tema svakako je bila ona posvećena ekologiji u kojoj smo čuli šta možemo učiniti za životnu sredinu i sopstveno zdravlje.

dr Jasmina Lalošević

Poseta brojnih poznatih ličnosti

Konferenciji “Pro-femina” prisustvovale su i mnogobrojne ličnosti iz javnog života: Milka Forcan, Robert Čoban, Beba Dragić, Snežana Dakić, Bojana Janković, Tamara Ćosić, Dragana Jovanović, Jelena Gajšek, Hristina Davidović, Anita Lazić Todorović, Olivera
Stefanović Stanković… Više o svemu zna Lidija Ćulibrk, gl urednica časopisa Lepota i Zdravlje,  koju možete pogledati u videu na vrhu teksta.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar