U Crnoj Gori osnovano prvo Udruženje kozmetologa, estetičara i nutricionista

04-09-2022

U Crnoj Gori je osnovano prvo NVO Udruženje kozmetologa, estetičara i nutricionista, pod vodstvom magistra kozmetologije Jelena Božović. Udruženje je prva nevladina organizacija koja će pružiti prostor za debatu, razmenu mišljenja i iskustava ali i jačati i boriti se za prava navedenih profesija

Deljenjem znanja do boljih rezultata

”Smatram da stečeno znanje i iskustvo treba deliti sa kolegama iz struke jer razmenom iskustava možemo biti samo bolji i našim klijentima pružiti najbolji mogući spektar usluga. Dermatolozi i kozmetolozi imaju veliki izazov pred sobom, budući da je procenat kožnih oboljenja  u porastu i sve više mladih ljudi se suočava sa npr aknama. Rezultat toga je potražnja za visokokvalifikovanim kozmetolozima a zasigurno i nutricionistima, s obzirom na to da iz godine u godinu raste problem gojaznosti ne samo kod dece, već i kod odraslih”, pojašnjava Jelena Božović.

Prvi simpozijum za kozmetologe, estetičare i nutricioniste

”Udruženje kozmetologa, estetičara i nutricionista organizuje prvi Simpozijum koji će biti održan 05.10.2022. godine u hotelu Hilton u Podgorici. Program Simpozujuma obuhvatiće aktuelne teme iz svih područja kozmetologije i estetike. Predavači na Simpozijumu su eminentni stručnjaci iz oblasti estetike kozmetologije i nutricionizma. Verujemo da će ovaj skup biti vredno iskustvo za sve učesnike, te da će poslužiti unapređenju znanja, razmene iskustava i idej, kao  i stvaranju novih poznanstava”, zaključila je Božović, osnivač UKENCG-a.

Mr jelena božović

FOTO: Estetic 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar