Uz fitopiling do pročišćene i sjajne kože

21-09-2017

Fitopiling je  intezivni priprodni piling od mlevenih slatkovodnih algi sa jakim antimikrobnim i polirajućim dejstvom. Uspešno i brzo rešava problem akni različitog tipa i uzroka kao i problem hiperpigmentacija različitog uzroka i starosti. Nakon terapije koža je čista, prosvetljena i sjajna. 

Prednost Fitopilinga u odnosu na slične pilinge je ta što deluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posledica. Svi sastojci Fitopilinga su prirodne biološke aktivne supstance, koje izazivaju brzo perutanje površinskog sloja kože  i aktivno utiču na normalizaciju metabolizma elemenata u koži i obnavljanje turgora (elastičnost i zategnutost kože). Biološko dejstvo pilinga ostvaruje se putem poboljšanja metabolizma tkiva. Za razliku od drugih vrsta pilinga Fitopiling ima produženo delovanje, što znači da se posle 2-3 tretmana postiže poboljšanje stanja kože. On je izvanredna alternativa hemijskim pilinzima, zato što prilikom primene Fitopilinga u koži ne dolazi do koagulacije belančevina. Fitopiling je veoma efikasan, daje brze rezultate, bez traumiranja kože i ne izaziva komplikacije u periodu posle pilinga.

Stručnjak u kožu utrljava aktivne biljne sastojke koji vremenom otpuštaju vitamine, minerale, enzime… koji „rade na koži“ tokom 24 sata. (To ne znači da morate da budete u salonu 24 sata! Fitopiling se utrlja u kožu i posle toga možete kući.) Tretman se završava BB-kremom koja revitalizuje kožu i specifičnim tretmanom prema vašem tipu i potrebama kože.

Tretman može biti malo neprijatan s obzirom na to da aktivni biljni sastojci mogu da peckaju. Čak i dodir kože s jastukom može biti neugodan, ali ne brinite, peckanje znači da fitopiling deluje i da će brzo proći. Nuspojava može biti crvenilo kože (izgledaćete kao da vas je opeklo sunce), ali zato postoje BB i CC kreme koje će umanjiti crvenilo. Posle 3-5 dana koža počne da se guli, a tokom procesa u kućnoj nezi koža se čisti posebnim losionom. Nakon 4-5 dana radi se post tretman, a koža već deluje obnovljeno. Nemojte da zaboravite da negujete kožu kako su vam dermatolog/ili kozmetičarka preporučili, kako biste sprečili ljuštenje kože. Preporučuju se 2-3 tretmana u periodu od 3-4 nedelje.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar