Velike grudi: blagoslov za mušku fantaziju i noćna mora za njihove vlasnice

10-06-2023

Većina žena nije zadovoljna izgledom svog dekoltea i sanja o većim grudima. Ali njihove čežnje  brzo bi mogle splasnuti, nakon što shvate, sa kojim se sve nedaćama svakodnevno susreću devojke koje su rođene s  raskošnim dekolteom

Pronalaženje odgovarajućeg grudnjaka ravno je avanturi

Za razliku od žena sa manjim grudima – koje mogu pronaći sve brojeve sexy, čipkastih i šarenih grudnjaka iz reklama,  za žene s velikim grudima oni jednostavno ne postoje. Bel, crn i boja kože, uz debele naramenice i dosadan izgled – to su grudnjaci kakve (najčešće) moraju izabrati žene raskošnog dekoltea.

Ništa vam ne odgovara

Kada napokon pronađete košulju koja vam dobro izgleda u području grudi, ona je najčešće preširoka u struku. Štoviše, na prvi pogled se čini kao da ni nemate struk. Nakon što se teškom mukom odlučite isprobati broj veću, shvatite da je sada situacija još gora, jer vam treba i kaiš… I tako u krug.

Kupaći kostim – noćna mora

Ukoliko ste vlasnica raskošnog dekoltea,  jedini kupaći kostim koji će vam pristajati  poprilično će izgledati kao onaj od vaše bake. Vreme koje će žene s velikim grudima potrošiti tražeći lep i odgovarajući gornji deo kupaćeg kostima,  ne meri se u satima nego u danima. Isto tako, mogu zaboraviti na kupaće kostime bez naramenica, kao i  sunčanje na stomaku kako bi dobile divnu preplanulu boju i na leđima.

”Svako nosi svoj krst”, a on je u ovom slučaju veličina i težina samih grudi, koje osim što izazivaju probleme s kičmom i leđima, stvaraju i komplikacije prilikom odabira modnih kombinacija

Trčanje

Kada imate velike grudi , trčanje je zaista izazov. Zamislite da vam neko okači oko vrata, 2  kese od po 5 kg  pune peska, i onda vas natera da uz to još i trčite. Iako je većini ova uporedba smešna, reč je o situaciji s kakvom se susreću vlasnice velikih dojki.  Zbog skakanja grudi  zaista nije ugodno trčati, zato se preporučuje korišćenje sportskog grudnjaka.

Sva odeća na njima je previše seksi

Možda zvuči potpuno apstraktno ali  i žene s velikim grudima ponekad žele obući nešto udobno i u čemu neće privlačiti poglede gde god se pojave. Nažalost raskoš njihovog dekoltea , servira upravo taj deo njihovog tela u prvi plan,  i ceo modni stajling  prelazi u dimenziju izazovnog. Haljine otvorenih leđa takođe su nešto o čemu vlasnice velikih grudi mogu samo sanjati jer se nose bez grudnjaka.

Zagrljaji su ponekad veoma neugodni

Verujemo da većina vas nikad nije pomisila da bi ovako nešto bilo neugodno, ali ženama s velikim grudima izuzetno je teško kada se moraju zagrliti s nekim.  Još je veći problem, ukoliko je ta osoba niža od njih.  Tada umesto zagrljaja  rukama , oni dobiju i zagrljaj grudima.

Rešenje svih problema je smanjenje grudi

Redukciona mamoplastika je operacija kojom se  uklanja masno i vezivno tkivo kao i  koža sa grudi , a kako bi na kraju one bile manje. Zahvat se izvodi pod opštom anestezijom. Oko bradavice se pravi rez u vidu poluluka. Kroz taj rez se pristupa unutrašnjosti dojke i uklanja se višak masti , deo žlezde i na kraju višak kože .Bradavica se pomera na gore da bi se postigao novi izdignutiji položaj cele dojke. Na kraju se postavljaju drenovi. Cena smanjenja grudi kreće se od 2500 – 3000 E.

FOTO: Arhiv

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar