Zar je moguće: žena sama izvadila implante iz grudi a uputstvo je pronašla na internetu

25-04-2018
Featured Video Play Icon

Tonia Rosington silno je želela ukloniti silikonske implante iz grudi, ali nije mogla priuštiti operaciju pa ih je odlučila izvaditi sama. Napravila je to koristeći skalpel, bočicu sredstva  za dezinfekciju i kesicu leda,  a uputstvo je, kaže , pronašla na internetu. 

Četrdevetogodišnja godišnja Tonia, koja radi na pola radnog vremena i nema zdravstveno osiguranje, nije si mogla priuštiti 400 000 RSD vrednu operaciju pa je svoje implante veličine F izvadila kod kuće. Celi postupak je trajao samo desetak minuta, piše Daily Mail. “Imam vrlo jak želudac pa sam znala da ih mogu izvaditi sama. Isprva sam štedela za operaciju, ali uvijek bi iskrslo nešto što me nateralo da potrošim taj novac. Pomislila sam da se to nikad neće ispuniti i to me užasno deprimiralo pa sam odlučila uzeti stvar u svoje ruke”, ispričala je Tonia.

Prije godinu dana poslala je pismo svom lekaru i navela da pati od ozbiljnih mentalnih problema zbog svojih golemih implanta u grudima te da razmišlja o tome da ih sama izvadi. U odgovoru su joj naveli da država takvu operaciju plaća samo u slučajevima , ukoliko je implant puko i pacijentu uzrokuje teške bolove.

“Nakon toga, počela sam istraživati na internetu.  Jedna žena u Americi je to pokušala napraviti, ali uspela je izvaditi samo jedan implant pre nego što se onesvestila i završila u bolnici. Dugo sam se premišljala, a onda sam odlučila pokušati samo malo zarezati da vidim hoće li boleti. I tako je sve krenulo. Bilo je odvratno. Videla sam kvržice silikona, jer je implant očito bio puko.

Sve je bilo puno želatine, no i dalje me ništa nije bolelo pa sam nastavila. Kad sam napokon došla do implanta, uhvatila sam ga gazom i izvukla van. Tad me uhvatila panika. Pomislila sam da moram ovo izvaditi iz sebe. Svugde oko mene je bilo silikona, a kako sam ga izvlačila tako se pretvarao u kašu”, opisala je Tonia.

Zatim je isto ponovila s drugom dojkom, ali ovaj put je implant izašao u jednom komadu. Nakon toga se odvezla u bolnicu gde nisu mogli verovati šta je učinila. Lekari su joj odmah uklonili ostatke silikona i previli ranu.

“Nije me sram onog šta sam uradila. To samo pokazuje koliko očajne žene mogu biti.  Požalila sam jer sam, u svoje telo ugradila ogromne silikonske implante , ali sam presrećna sam jer ih više nema. Ne izgleda lepo, ali baš me briga. Nikad ih više neću ugraditi, to je bila najveća pogreška u mom životu”, zaključila je Tonia.

FOTO: Arhiv / screenshoot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar