Žene ne mogu odoleti muškarcima sa isklesanom vilicom

13-02-2021

Rezultati naučne studije kojom se pokušalo utvrditi šta kod muškaraca privlači žene, pokazali su da pripadnici snažnijeg pola sa određenim telesnim karatkeristikama, imaju prednost ali i da oni sa malo debljim novčanikom takođe dobro prolaze

Istraživanje je otkrilo i da svi oni koji treneiraju, koji su vredni, kao i ljubitelji životinja, takođe dobro prolaze u očima žena. Međutim, sada se ponovo vraćamo na fizičke atribute i na jednu odliku koja privlači gotovo sve žene. Jedna studija koja je sprovedena u Nemačkoj, bavila se ljudskom privlačnošću i muško-ženskim karakteristikama.

Istraživači su proveravali šta je to što muškarci poseduju, a  da neverovatno privlači žene. Oni su došli do zaključka koji mnogi nisu očekivali. Utvrđeno je da se 80% žena zaljubilo u muškarce koji imaju jaku, široku i isklesanu vilicu. Muškarci koji su imali kockastiju bradu, delovali su mnogo privlačnije i žene su potpuno ludele za njima.

Naučnici su zatim izneli i naučno objašnjenje, tvrdeći da jaka brada podsvesno sugeriše ženama da je muškarac jak, snažan, zgodan i zreo i da je može zaštititi i paziti. Muškarci koji imaju blaže crte lica i slabije brade, ostavljaju utisak nejakog muškarca koji je plašljiv i nesiguran.

FOTO: arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar