Zvali su je Krava a sada je postala Viktorijin anđeo

15-09-2018
Featured Video Play Icon

Manekenka egzotično- šarolikog izgleda Vini Harlou, priključila se jatu Viktorijinih anđela koje će prošetati najpoznatijom modnom pistom u novembru ove godine. Vini je prvi model s vitiligom, vrlo izraženom depigmentacijom kože, koji će nositi reviju čuvenog  brenda za donje rublje

Pogledaj izvornu fotografiju na Instagramu

Kako prenosi časopis Vog, Vini je i prošle godine pokušala da uđe u poslednji krug odabira Viktorijinih anđela, međutim sreća tada nije bila na njenoj strani. No ove godine uspela je da ostvari svoj cilj, nakon čega se emotivnom porukom na Instagramu zahvalila svima i poručila da je u redu biti drugačiji i da će se zauvek boriti da što više žena stekne samopouzdanje. Kao svoje idole navela je legendarnu Naomi Kembel i Tajru Benks u čijem je šouu učestvovala pre četiri godine i što je zapravo bila njena prekretnica za ulazak u svet modelinga.

Pogledaj izvornu fotografiju na Instagramu

– Doživela sam potpuni slom pre nego što sam ušetala na najstresniji kasting u mom životu. Zamolila sam vozača da dvaput obiđe ulicu pre nego što sam ušla u Victoria’s Secret kako bih mogla malo da se saberem i podsetim samu sebe koliko naporno sam radila za ovo! Ušla sam, upoznala nove ljude i srela neke stare prijatelje i odmah sam se osećala kao kod kuće. Strpljivo smo čekale dok je žiri pomno upoznavao svaku od devojaka.

Pogledaj izvornu fotografiju na Instagramu

Kada je napokon došlo moje vreme, s osećajem nervoznog iščekivanja presvukla sam se u crni Victoria’s Secret komplet i kročila pred njih. Pričala sam sa njima o Jamajci, o mojim trbušnjacima i o tome koliko sam počašćena što sam dobila ovakvu priliku… i onda sam hodala kao da mi život zavisi od toga!!! Ne mogu da verujem!

Pogledaj izvornu fotografiju na Instagramu

Hvala vam za svu energiju i dobrotu koja je vladala u prostoriji. Hvala vam što ste mi dopustili da šetam za Victoria’s Secret! Hvala mojim agencijama i mom PR timu, vi ste mi kao porodica! Hvala, mama, što si se molila sa mnom poslednja tri dana. I hvala mojim fanovima koji su me pogurali do ove tačke u karijeri. Toliko sam blagoslovljena, hvala ti, Bože!! – napisala je Vini ispod fotke i uz to zahvalila Vogu na ekskluzivnom intervjuu. Kako ova egzotična lepotica izgleda dok šeta modnom pistom, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot Instagram : Winnie Harlow

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar