aesPlla: biostimulator kolagena za inteligentno podmlađivanje

10-11-2022
Featured Video Play Icon

MSF pharm je predstavila novi biostimulator kolagena aesPlla®,  injekcijski dermalni preparat na bazi poli L-mlečne kiseline, namenjen popunjavanju izgubljenog volumena uz podsticanje kolageneze

Biostimulator kolagena poslednje generacije

”AesPlla® je biostimulator kolagena poslednje generacije. Reč je o jednom fantastičnom antiejdžing proizvodu koji podstiče proizvodnju kolagena a ujedno daje i efekat voluminizacije lica. Ono što će posebno razveseliti sve pacijente je, da je trajanje ovog preparata do tri godine. Znači, pored voluminizacije dobijate i dugotrajno podmlađenu sjajnu kožu”, kaže Feodol Lukić iz MSF pharma.

Biokompatibilan i razgradiv proizvod

”Najnoviji kolagen stimulator aesPlla® je na bazi polilaktične kiseline i apsolutno je biokompatibilan i razgradiv u našem organizmu, pa su i rezultati koje postižemo – prirodni.  On nije kao filer da odmah vidimo efekat, nego postepeno dolazimo do željenog rezultata. Ovaj preparat je superioran u odnosu na sve druge, zato što je stepen pripreme kratak. Pacijent kada dođe, možemo da istog trenutka radimo intervenciju, za razliku od drugih gde smo morali da čekamo bar 48 sati”, pojasnila je dr Zorana Grubović, spec plastične hirurgije.

Svežina i lepota namenjena oba pola

Biostimulator kolagena aesPlla® je posebno pogodan za muškarce, na kojima apliciranje hijaluronskif filera često i ne izgleda baš tako privlačno.  Spec estetske i  antiaging medicine dr Ioanna Batsialou, isprobala je ovaj prizvod i zadovoljna je rezultatima: ”Pacijenti koje sam radila pre otprilike 15 dana, izgledaju jako lepo, sveže…i očekujemo daljnje rezultate. Nadam se da je  aesPlla još bolji, efikasniji, dugrotrajniji od prethodnih preparata. Kako sam i rekla, ovo je nov proizvod i sigurna sam da su itekako konkurentni i da imaju bolji efekat”, otkrila je dr Ioanna.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar