Bivši dečko joj je spalio lice: danas je srećno udata majka dvoje dece

14-09-2021
Featured Video Play Icon

Bivša misica i manekenka Kejti Pajper bila je na vrhuncu karijere, kada je njen dečko unajmio profesionalca da je polije kiselinom. Kako bi rekonstruisala spaljeno lice, Kejti se do sada podvrgla više od 200 hirurških intervencija.  Danas glasno govori o onome što je doživela, kako bi pomogla ženama koje su bile žrtve nekog vida nasilja

Keli pre napada

Raj se u trenutku pretvorio u pakao

2008. godine, Kejti je imala sve o čemu je maštala – bila je na vrhuncu karijere, osvojila je titulu Miss Vinčestera, radila je kao voditeljka i manekenka, zarađivala ogroman novac… a onda, u jednom trenutku, sve joj je oduzeo onaj kom je verovala najviše. Njen tadašnji dečko, Danijel Linč, u naletu ljubomore unajmio je profesionalca koji je na Kejti prosuo sumpornu kiselinu, i nepovratno uništio njeno lepo lice.

keli posle napada

Teške ozlede i stotine operacija

Koža na licu bila je potpuno otopljena, kosti oštećene, izgubila je vid na jedno oko, a povređeni su joj bili i delovi ruke. Kejti je podvrgnuta više od 40 intervencija za lečenje opekotina, uključujući  i pionirsku Dr Muhamada Ali Džavada – koja je uključivala potpuno uklanjanje oštećene kože s lica i njenu zamenu. Nakon operacije, stavljena u indukovanu komu na 12 dana. Od tada je prošla više od 200 hirurških zahvata za lečenje ozleda i rekonstrukciju uništenih delova lica.

Snažna volja za normalnim životom

Iako je nakon napada godinama proživljavala psihičke traume, Pajperova je uspela prevazići strah  i odlučila svetu pokazati da se ne želi bojati ljudi, kao i da se ne stidi svog lica.  Danas, Kejti radi kao  influenser, radio voditelj i tv lice, a svoje platforme koristi kako bi pomogla svima koji su prošli slično. Zbog svog pozitivnog stava, osvojila srca ljudi širom sveta. O svom tragičnom iskustvu napisala je tri knjige, a 2011. godine proglašena je ženom godine.

Pajper je danas u srećnom braku. majka je dvoje dece

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Kelly Piper / Instagram / Screenshot

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar