dr Jasmina Lalošević: ovo su tretmani lepote od kojih ćete sijati u Novogodišnjoj noći

22-12-2018
Featured Video Play Icon

Bliži se naiščekivanija noć u godini i svi bi u 2019. želeli ući lepi, zetegnuti i mladi. Iako se malo čini, 7 dana sasvim je dovoljno da se od zaposlene žene ili muškarca  transformišete u holivusku divu ili šarmantnog zavodnika. Koji su najefikasniji i najbrži  tretmani lepote, otkriva dr Jasmina Lalošević – sručnjak za antiejdžing

Najviše se traži povećanje usana 

”Iako je do Nove godine ostalo nešto manje od sedam dana, još uvek nije kasno da učinimo nešto za svoj izgled , da bismo Novu godinu dočekali, svežiji, vedriji, lepši i zadovoljniji sobom. Žene najčešće žele da osveže usne pred Novu godinu…nije kasno 10-15 dana , pa i 7 dana pre Nove  godine, ako hoćemo da pravimo neka diskretna osveženja”, pojašnjava dr Lalošević.

Hijaluron – momentalno briše bore i daje volumen 

”Tada je možda idealan period da napravimo neki tretman tipa – hijaluronskih filera , da da popunimo neke borice oko očiju, ili nazolabijalne na primer. Onda ove crtice iznad usana…pa čak i da popravimo konture lica. Kod takvih, da kažem, intervencija, potrebno je nekih 2-3 dana da budemo , da kažem u okrilju svoje kuće , i nakon toga izgledamo ponovo onako kako bismo želeli”, istaknula je doktorka.

Mezoterapija i oxy za sjaj 

”Što se tiče mezoterapije, ona je uvek metoda izbora pred Novu godinu, zato što lice blesne, i treba je uraditi 2-3 dana pre samog dočeka . Ali ako opet ne možete sebi da izdvojite dovoljno vremena, pred samu Novu godinu svakako možete uraditi hidralift ..ili možete oraditi oxy tretman, neki tretman koji će prosto dozvoliti koži da blesne na Novogodišnju noć, ”zaključila je dr Jasmina Lalošević, spec Evropskog institituta za naučni antiejdžing u Parizu.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar