Dženifer Lopez lansira kozmetičku liniju JLo Beauty

18-12-2020

Iza Nove godine kreće lansiranje JLo Beauty – prve linije proizvoda za negu kože, čuvene Dženifer Lopez. Sadržavaće THAT HIT SINGLE – gel za čišćenje lica, THAT LIMITLESS GLOW – hidratantnu masku, THAT BLOCKBUSTER – Wonder Cream,  serum  i kremu sa faktorom SPF 30

“O moj Bože, ovo je najbolja maska koju sam ikad probala!” – tako je Dženifer Lopez ocenila beauty novinu sopstvenog brenda JLoBeauty. Kozmetiku Lopez možete razlikovati od drugih po zlatnom dizajnu ili po glasnim imenima: „hit“, „blockbuster“, „neograničena“.

Kako god nazvali kremu, uspeće, kako kažu. Očigledno je da je Dženifer ozbiljna u pogledu probijanja u industriju lepote i cepanja svojih konkurenata na komade. „Do 25. godine dobićete lice koje vam je Bog dao, nakon toga dobijate ono koje zaslužujete“, izjavila je čuvena pevačica.

Prema rečima umetnice, ona je uvek želela da stvori vlastiti brend kozmetike koji će pomoći ženama da se brinu o sebi, da se osećaju lepo, snažno i samopouzdano, a istovremeno je kozmetika prilično pristupačna. Na zvaničnoj stranici JLoBeauty već se okupilo više od 234 hiljada ljudi, željnih da budu među prvim kupcima kozmetike pop dive.

Lasniranje prve kolekcije zakazano je za 1. januar 2021. godine.

FOTO: Instagram jlobeauty 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar