Evo kako je sportski naučnik tokom 24 sata smršao 10 kilograma

13-12-2017
Featured Video Play Icon

Sportski naučnik Ross Edgley zaista je tokom 24 sata izgubio 10 kilograma a u svom blogu je otkrio kako je u tome uspeo. Tokom kure mršavljenja nije uneo nijedan ugljeni hidrat, so, niti tečnost, ceo dan je trenirao u odelu za znojenje, išao je po saunama i kupao se u vrelim soim kupkama koje služe za izvlačenje tečnosti iz tela. Ipak…

Dvadesdetosmogodišnji naučnik Ross Edgley dokazao je ono što se do njegovog otkrića činilo nemogućim. Tokom jednog dana smršavio je neverovatnih 10 kilograma i dokazao  kako vam samopouzdanje nikada ne sme biti ugroženo onim što vidite na vagi. Ipak, Ross upozorava i da je ovaj ekstremni eksperiment veoma opasan.

– Nadam se da će moj eksperiment stvoriti zdraviji odnos između ljudi i vaga. Variranje težine u kratkom periodu zavisi od mnogo faktora, ne samo od masnih naslaga – napisao je Ross na svom blogu.

Tokom sprovođenja eksperimenta na vlastitom telu, Edgley nije uneo nijedan ugljeni hidrat, so, niti tečnost. Ceo dan je trenirao u odelu za znojenje, išao je po saunama i kupao se u vrelim slanim kupkama koje služe za izvlačenje tečnosti iz tela.

Uz to , unosio je dijuretike, vitamin C, koren maslačka i kofein. Na dan eksperimenta popio samo 100 mililitara vode i 20 puta išao je da mokri. Za ono što mu se dogodilo tokom dvadestčetverosatne tranformacije Ross ima objašnjenje.

– Pedeset odsto tela čini voda. Dakle, od mojih 95 kilograma 47,5 kg su voda. Međutim, voda je neophodna za rad vitalnih organa, pa je eksperiment neunošenjem tečnosti potencijalno smrtonosan – rekao je Ros i upozorio ljude da ne koriste njegov metod, naročito bez konsultacije sa lekarima.

Ipak, mnogi će se razočarati činjenicom da je Edgley za samo dva sata vratio kilažu, budući da deset izgubljenih kilograma nisu salo već voda.

FOTO: Ross Edgley Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar