Fotografija Mikija Rurka i Aksla Rouza objavljena na TV-u, uz objašnjenje da je reč o bračnom paru koji slavi petu deceniju svoje ljubavi

01-01-2019
Featured Video Play Icon

Aksl Rouz  i Miki Rurk nekada su bili tiha patnja mnogih žena širom sveta ali su danas , zbog brojnih estetskih korekcija kojima su se podvrgli – neprepoznatljivi. Njihova zajednička fotografija sa nedavno održanog bokserskog meča, završila je u programu jedne televizije, uz objašnjenje da je reč o bračnom paru koji slavi petu deceniju svoje ljubavi

Miki (66) i Aksl (56) nedavno su zajedno gledali bokserski meč između Wildera i Furyja u Los Anđelesu, a jedan je korisnik Instagrama napravio selfi s njima u pozadini. Fotografija je postala viralna, a mnogi su se složili kako glumac i roker više podsećaju na bakice nego na nekadašnje seks-simbole.

Pevač Aksl Rouz , pre trideset godina i danas

Ali neko se odlučio dodatno našaliti, i poslao je navedenu fotografiju slavnog dvojca u live program jedne kanadske televizije. Emisija u kojoj je objavljena, namenjena je čestitkama za rođendane kao i onima za godišnjicu braka. Aksl i Miki postali su tako Maks i Džeraldin Bejli – par koji slavi petu deceniju svoga braka., što su gledatelji mogli da iščitaju na svojim ekranima.

Glumac Miki Rurk , pre trideset godina i danas

Zbog brojnih korekcija koje su uradili na svom licu , Miki Rurk i Aksl Rouz često se navode kao primeri loše estetske hirurgije. Oba žive nezdravim načinom života, čije neželjene posledice potom, pokušavaju zamaskirati brojnim zahvatima. Glumčev porok oduvek su bili alkohol i droge, dok je pevač više sklon nezdravoj ishrani zbog koje vodi borbu i s kilogramima. Povremeno voli da pretera i sa injekcijama botoksa.

Kako izgleda objava na TV- u u kojoj su Miki i Aksl postali bračni par, pogledajte u videu na vrhu teksta, koji je snimila jedna korisnica Twittera.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar