Gven Stefani svojim izgledom u 54. podiže prašinu

07-10-2022

Američka pevačica Gven Stefani napunila je pre nekoliko dana 53 godine, a mnogi se slažu da u petoj deceniji  izgleda  bolje nego u mlađim danima. Ipak, ima i onih koji tvrde da su za njene mladolike fotografije na  društvenim mrežama, uvelike zaslužni i filteri kao i estetske korekcije

Fanovi oduševljeni izgledom pevačice na Instagramu

‘Samo želim ostariti kao Gven”, ”Gven Stefani ili ne stari ili je zamrznuta u vremenu”, samo su neki od komentara oduševljenih pratioca na Instagram kanalu pevačice.  Međutim, u prošlosti je Gven bila često optuživana da se podvrgla estetskim operacijama.

Nikada nije pričala o estetskim korekcijama

Ona se nikada nije oglasila o svom izgledu, ali je očito da je uradila korekciju usana i učvrstila se botoksom.  “Jedina stvar koju sam stvarno promenila na sebi je pokušaj da skinem svu šminku. Ključno je to što lice čistim noću. Pustite svoje lice da diše jer ja mu stvarno ne dopuštam da diše u bilo koje drugo vreme”, izjavila je pevačica svojevremeno za Elle.

Gostovanje na TV-u otkrilo nesavršenosti na Gveninom licu

Prošlog meseca Gven je gostovala u  jednom talk-showu. Kamere koje su je pratile uživo, pokazale su nešto drugačije lice od onoga koji su svi navikli videti na njenim društvenm kanalima. Pevačica je na momente  izgledala zategnuto i podbulo, a sve su to primetili su i gledaoci.

Gven u TV showu

Cena lepote u šestoj deceniji

“Doslovno je neprepoznatljiva”, “Izgleda potpuno drugačije”, “Ja sam Gvenin obožavaoc celi svoj  život i nisam je zaista prepoznao. Jako sam zbunjen”, “Bez naslova nikad ne bih znala da je ovo Gven Stefani”, samo su neki su od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon prikazivanja emisije. Naše mišljenje je da pevačica možda i izgleda malo drugačije, ali suludo je za očekivati da će izgledati identično kao pre tri decenije. Iz tog razloga moramo priznati za Gven izgleda fantastično za ženu od 54 godine.

FOTO: Gven Stefani Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar