Najzgodnija baka na svetu podmlađuje kožu krioterapijom

01-09-2020

Radi svog mladalačkog izgleda, četrdesetdevetogodišnja Đina Stjuart ne prestaje da intrigira javnost. Nikada nije otišla pod nož a tajna njene lepote krije se u zdravim životnim navikama, ali  i u ledenom tretmanu krioterapije 

Sport, zdrava ishrana i krioterapija

Đina Stjuart (49) je majka četvoro dece a uz to ponosno nosi i titulu najzgodnije bake na svetu.  Tajna lepote ove zanosne plavuše krije se u zdravim životnim navikama. Đina pazi za ishranu i svakodnevno trenira. Međutim, sada je otkrila kako su za njen izgled zaslužni i tretmani krioterapije, koji joj pomažu da koža što duže ostane mlada i zategnuta.

Ledeni tretman omiljen među slavnima

Ovu metodu praktikuje i slavni glumac Mark Volberg, s tim što on u krioterapijsku komoru ulazi kad je u njoj temperatura 100 stepeni ispod nule, dok Đina podnosi i -110°C. Teniser Novak Đoković se  pripremao za američku turneju 2018,  i uz tretmane krioterapije i to na -140.  Đina u komori boravi tri minuta i uverena je da tako postiže željeni cilj.

Blagodeti krioterapije

Terapija hlađenjem inače pospešuje oporavak mišića, leči povrede i oživljava kožu. Oni koji su isprobali krioterapiju kažu da trenutno osvežava kožu, ali i tera telo da održava svoju osnovnu temperaturu, pa istovremeno sagoreva dosta kalorija i dugoročno ima povoljan učinak na metabolizam. Više o krioterapiji, saznajte na linku u nastavku.

FOTO: Instagram ginastewartofficial

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar