Kako bi poznati izgledali da nemaju zube?

08-07-2021
Featured Video Play Icon

Zubi su veoma važan detalj na našem licu. Tome u prilog ide i stara izreka da ”lep osmeh otvara sva vrata.” Napravili smo eksperiment i uz pomoć fotošopa uklonili zube nekima od od najvećih svetskih zvezda. Dobili smo zapanjujuć ali pre svega veoma zabavan rezultat

Zubi itekako utiču na naš izgled,  i nije isto kada se nasmeje neko ko ima lepe zube i neko kome ih fali nekoliko. I sami, kada se pogledamo u ogledalu , priznaćemo kako nam lepše pristaje imati osmeh kojeg krase zdravi i beli zubi.  Zdravlje zuba je veoma bitno jer kada zub nije zdrav, nije ni čitav organizam. Nažalost neki ne vode dovoljno brige o njima, što  im je velika greška.

Nikada nemojte zapustiti svoje zube, i ako uočite neki problem, ne odgađajte posetu stomatologu. Postoje ljudi imaju strah od stomatologa, ali to nije razlog da nikada se idete kod njega jer morate misliti o posledicama.  Poznate ličnosti dosta vode računa o svom izgledu, a to naravno podrazumeva i negu zuba.

Nećete baš videti neku poznatu ličnost da ima pokvarene i ružne zube. Oni paze na njih , nekada čak i preteruju sa izbeljivanjem, ili menjanjem njihovih oblika, ali jedno je sigurno – zubi su veoma bitan detalj na njihovom licu. Mi smo uz pomoć fotošopa uklonili zube poznatim ličnostima i dobili izgled koji je sve, samo ne glamurozan. Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar