Katarina Radivojević: Lepota mi je koliko pomogla, toliko i odmogla u poslu. Pod nož ću verovatno u petoj deceniji

01-06-2018
Featured Video Play Icon

Poznata srpska glumica otkrila je za portal Estetic sve tajne svog izgleda. Saznajte kakvu hranu jede, na koji način se rešava celulita, kada će biti njeno vreme za odlazak na neku hiruršku intervenciju ali i činjenicu da joj je lepota više odmogla nego pomogla u poslu  

Osim što uživaš svaki put kad si u Beogradu, primetio sam da uživaš i u domaćim srpskim jelima , ali da isto tako paziš gde jedeš i od koga kupuješ namirnice?

Apsolutno, zato što sam veliki pristalica zdrave ishrane i zdravog načina života. S obzirom da sam ja već zašla u neke malo ozbiljnije godine ,možda i nisu ozbiljnije ali meni su ozbiljnije , onda se trudim da živim zdravo i da se hranim zdravo , da nabavljam hranu iz organskog uzgoja, pijem alkohol vrlo retko. Ne pušim, ponekad zapalim, i to sve …. posle 30-te , sav loš način života i loše navike, vam se vide na licu.

Da li je teško imati idealnu težinu, kad znamo da snimanja serija i filmova traju po cele dana i veoma je nezgodno hraniti se u vreme koje želimo i s hranom koju bi hteli?

To nije lako ali ja mislim da je sve stvar neke dobre organizacije i uvek se sama potrudim za te neke svoje obroke koje želim da imam. Ja čak čak i sama kuvam. Uveče nekad pripremim hranu pa je nosim na snimanje da bi izbegla ishranu koja mi ne ogovara, a i hriščanka sam i postim sve hrišćanske postove , tako da u tom periodu baš izbegavam.

Gotovo svaka žena bori se sa celulitom. Kako ga ti uništavaš: vežbom , masažom ili nekim modernim tretmanom za njegovu eliminaciju?

Ja mislim da je najbolji sistem uništavanja celulita, tj. da se on ni ne pojavi , način ishrane. Gazirane stvari ne uzimam, Coca Colu vrlo retko pijem , šećere sam izbacila. Moja mama je bila savezni sanitarni ispektor, i ona je mene od malih nogu učila i vaspitavala u tom duhu zdrave ishrane da se ne jedu proizvodi koji su puni aditiva i konzervansa, tako da u tom stilu… Suhomesnate proizvode skoro da sam sasvim izbacila , i zapravo  eto samo tim načinom ishrane i svakodnevnim treningom ..sam uspela da se izborim sa celulitom.

Kakakv je tvoj stav o estetskoj hirurgiji i da li bi se ikad podvrgla nekom zahvatu?

Već sam napomenula na početku našeg razgovora da sam pristalica estetske dermatologije. To su znači neki minimalni zahvati, i da smatram da svi treba da starimo na neki lep način – prirodan. Inače sam pristalica prirodne lepote i svega…tako da u trenutku kada dođe vreme za to ,  u ne znam , nekoj petoj deceniji mog života , sigurno ću se podvrgnuti nekoj vrsti estetske hirurgije – kad budem morala. I naravno sa merom.

Ceo intervju sa Katarinom Radivojević možete pogledati u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic.rs

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar