Katarina Radivojević: Lepota mi je koliko pomogla, toliko i odmogla u poslu. Pod nož ću verovatno u petoj deceniji

01-06-2018
Featured Video Play Icon

Poznata srpska glumica otkrila je za portal Estetic sve tajne svog izgleda. Saznajte kakvu hranu jede, na koji način se rešava celulita, sve šta misli o antiejdžingu , i kada će biti njeno vreme za odlazak na neku hiruršku intervenciju. 

Osim što uživaš svaki put kad si u Beogradu, primetio sam da uživaš i u domaćim srpskim jelima , ali da isto tako paziš gde jedeš i od koga kupuješ namirnice?

Apsolutno, zato što sam veliki pristalica zdrave ishrane i zdravog načina života. S obzirom da sam ja već zašla u neke malo ozbiljnije godine ,možda i nisu ozbiljnije ali meni su ozbiljnije , onda se trudim da živim zdravo i da se hranim zdravo , da nabavljam hranu iz organskog uzgoja, pijem alkohol vrlo retko. Ne pušim, ponekad zapalim, i to sve …. posle 30-te , sav loš način života i loše navike, vam se vide na licu.

Da li je teško imati idealnu težinu, kad znamo da snimanja serija i filmova traju po cele dana i veoma je nezgodno hraniti se u vreme koje želimo i s hranom koju bi hteli?

To nije lako ali ja mislim da je sve stvar neke dobre organizacije i uvek se sama potrudim za te neke svoje obroke koje želim da imam. Ja čak čak i sama kuvam. Uveče nekad pripremim hranu pa je nosim na snimanje da bi izbegla ishranu koja mi ne ogovara, a i hriščanka sam i postim sve hrišćanske postove , tako da u tom periodu baš izbegavam.

Gotovo svaka žena bori se sa celulitom. Kako ga ti uništavaš: vežbom , masažom ili nekim modernim tretmanom za njegovu eliminaciju ?

Ja mislim da je najbolji sistem uništavanja celulita, tj. da se on ni ne pojavi , način ishrane. Gazirane stvari ne uzimam, Coca Colu vrlo retko pijem , šećere sam izbacila. Moja mama je bila savezni sanitarni ispektor, i ona je mene od malih nogu učila i vaspitavala u tom duhu zdrave ishrane da se ne jedu proizvodi koji su puni aditiva i konzervansa, tako da u tom stilu… Suhomesnate proizvode skoro da sam sasvim izbacila , i zapravo  eto samo tim načinom ishrane i svakodnevnim treningom ..sam uspela da se izborim sa celulitom.

Kakakv je tvoj stav o estetskoj hirurgiji i da li bi se ikad podvrgla nekom zahvatu?

Već sam napomenula na početku našeg razgovora da sam pristalica estetske dermatologije. To su znači neki minimalni zahvati, i da smatram da svi treba da starimo na neki lep način – prirodan. Inače sam pristalica prirodne lepote i svega…tako da u trenutku kada dođe vreme za to ,  u ne znam , nekoj petoj deceniji mog života , sigurno ću se podvrgnuti nekoj vrsti estetske hirurgije – kad budem morala. I naravno sa merom.

Ceo intervju sa Katarinom Radivojević možete pogledati u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic.rs

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar