Makeover: podmlađivanje lica i vraćanje senzualnosti usnama

04-02-2023
Featured Video Play Icon

Nastavili smo sa makeoverom 53- godišnje Jelene Barac iz Beograda, koja je danas podvrgnuta tretmanu biostimulatorima kolagena, a posetila je i Clinic 11 – gdje joj je dr Nataša Popović vratila senzualnost usnama

aesPlla biostimulatori kolagena za dubinsku infuziju mladosti

”Danas smo odlučili našoj pacijentkinji da radimo kolagen stimulator aesPlla, koji je na bazi poli L- laktične kiseline. Odlučili smo se da bi dobili što prirodniji izgled, voluminizaciju i kvalitet kože stimulacijom kolagena. Biostimulatori polako ulaze na vrata našeg tržišta, zato što je izgled ”prepunjenosti”, već polako ostao iza nas, i najpametnije što možemo da ponudimo nekom, a i najdugotrajnije – je stimulator kolagena. Ono što možemo očekivati je rezultat koji će biti dugotrajan i postepen”, rekla je dr Zorana Grubović – spec plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Bojala se velikih usana a dobila osvežene i prirodne

Pre samog tretmana povećanja usana hijaluronskim filerima u Clinic 11, naša kandidatkinja Jelena se požalila dr Nataši Popović, kako se ona boji da usta ne ispadnu prevelika: ”Doktorka, ja se mnogo bojim da ne dobijem ona velika usta kakve nose žene i devojke po Beogradu. Meni je to zaista strašno”.  ”Poenta antiejdžinga nije menjanje fizionomije lica već osveženje i regeneracija. Razumem vaš strah,ali  ja sam prva protivnik preterivanja i veštačkog izgleda”, ohrabrila ju je dr Popović, a potom i ubrzgala hijaluronski filer. ” Odlučili smo se za Revanesse kiss + hijaluronski filer, kojim sm postigli jedan sasvim prirodan rezultat”, pojasnila je dr Popović, spec plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Jelena nije skrivala oduševljenje promenom

Nakon današnjih tretmana Jelena nije skrivala oduševljenje,  a posebno usnama. Iako se u početku brinula, stručnost doktorke Popović , uverila ju je u suprotno. ”Fenomenalno se osećam, ali zaista nisam očekivala ovako dobar rezultat. Imala sam neku malu bojazan ali kada sam se pogledala, to je to. To je ono što sam ja želela i znam da će biti fenomenalno”, zaključila je 53- godišnja Beograđanka.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.  U nastavku makeovera Jelena odlazi na lifting lica Aptops nitima , te na tretman najnovijim Dermapenom za postizanje baršunaste kože.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar